Pereiti prie turinio
etaruj

Etaruj galera

Rekomenduojami pranešimai

:flowers: :flowers: :flowers:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip grazu :flowers: , matosi kam mamos meile skirta :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet aš galvoju etaruj nu tu tikrai :zaraz: šaunuolė kitaip nepasakysi

imk :super:

nu iš kur pas žmones tiek fantazijos pridaryti tokių grožybių, pagauti tokius momentus :bloga:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip visada etaruj tavo darbeliai nuostabus :rolleyes: ,gera pamatyti uzfiksuotu nuostabiu ,mielu akimirku :gele:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai labai grazu :rolleyes: ypac patiko tetuko ir dukrytes foto, man tokios foto super :gele: saunuole etaruj :gele:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj nusipelnei tikrai gražiu žodžiu ir pagirimu -labai šilti ,dvelkiantys meile tavo pagauti kadriukai :essen:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.