Pereiti prie turinio
etaruj

Etaruj galera

Rekomenduojami pranešimai

.....viršutiniai platūs auga, kitiems vietos trūksta... :rolleyes: Kicule, kada savo galeriją atidrysi, nuotraukos gražios, ... :)

Ačiū etaruj, esu matyt per daug savikritiška, vis kažko truksta... dėl to nedrasiai ir foto rodau :D Nors ištiesu ...juk tik išgirdus kritiką, mokomes daryt dar geriau :sird:

Dėl dantuku paklausiau, nes pas mano mažaja ir biški problėmu yra ... bet atvirksčiai tarpas didelis, nors sako bus geiau kai keisis... tik tada bus matyt reikia ką nors daryt ar ne :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kaunas naktį, Aleksoto tiltas.... :mirksiukas:

12ece00f8c6a.jpg

Fantastiskai grazu :lol:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutine foto ;) :D :lol: :hm::hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...Dėkui mergaitės... :)

Nuotraukų " skolinimaisis" be žinios tesiasis...ČIA ...beieškodama Nicolei sveikinimo radau... :blink:

[/url]

Mdaaaaaaaaaaa.............

etaruj, vaikuciai :gele:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man ir ta be stovo grazi, jauciasi puiki dinamika :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
.....o čia aš... :)

Vauuuuuuuu.... kokia tu fana :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj o gali tiksliau nurodyti nes man neatidare (tikslesne nuoroda i nuotrauku skolinimasi)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
etaruj o gali tiksliau nurodyti nes man neatidare (tikslesne nuoroda i nuotrauku skolinimasi)

Čia....kelionių agentūra pasiskolino, įdėjusi šia nuotrauką esu tik į kelias foto svetaines. Bent jau e-mailu paršytų, nereikia man pinigų, geriau pavardę užrašytu, kieno foto..... http://www.travelcentre.lt/index.php?aid=1618

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.