Pereiti prie turinio
haski

žmonių kaukės

Rekomenduojami pranešimai

na nevadinčiau to kaukėm, tai tiesiog kažkas arčiau "pareigų", kaukė tai kai slepi savo vidų, mintis, nuo kitų..

Nu mes irgi vis bandėm prieštarauti, bet mūsų psichologė viską "parodė" kitaip. Na čia turbūt reiktų iš klausyti ją :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad visi ka nors slepia. Taip tikrai lengviau.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir gyvenime ir internete aš su skirtingom kaukėm...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam tau tos kaukės? na gyvenime dar dar.. o nete kam?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zmogus inete gali atviriau bendrauti, pasisakyti :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtent :mirksiukas: , tad kam ta kaukė nete?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tam kad issipasakoti...

Nekarta esu isitikinus,sutikus zmogu is ineto kad realiai,jis buvo visai kitoks, daug tilesnis ir pan., :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei jau nori išsipasakoti, tai turi nusiimti kaukę...bet tada rizikuoja būt sužeistas, tad turi labai gerai apgalvot savo veiksmus :mirksiukas:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jei jau nori išsipasakoti, tai turi nusiimti kaukę...bet tada rizikuoja būt sužeistas, tad turi labai gerai apgalvot savo veiksmus :mirksiukas:

bet tada dar reikia būti įsitikinus ,kad ir kiti be kaukių...Jei prieš atsiverdamas apgalvosi ką sakyti ir kaip elgtis,tai manau dar bandysi susilipinti kažkokią kaukę.Kai atsiveri spontaniškai,nieko negalvodamas,tada tai tikrai jau būni be kaukės.Bet deje,to kartais tenka pasigailėti.Todėl labai geras dalykas,kad mes galime prisidengti kaukėmis.

Čia forume aš atsiveriu tie kiek aš noriu ir tuo metu būnu be kaukės,o ko nenoriu,tai aš ir nerašau,kad nereikėtų jos užsidėti. :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip gali įsitikinti, kad kiti be kaukių?

Dėl rašymo forume, tai taip... rašai tiek kiek nori ir tai ką parašai reik tikėtis, kad yra tiesa ir nuoširdu, bet ar tas parašymas ne iki galo nėra kaukė? juk nesi visiškai atvira..

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kaip gali įsitikinti, kad kiti be kaukių?

Dėl rašymo forume, tai taip... rašai tiek kiek nori ir tai ką parašai reik tikėtis, kad yra tiesa ir nuoširdu, bet ar tas parašymas ne iki galo nėra kaukė? juk nesi visiškai atvira..

Nusiimi kaukę ir atsiveri iki kažkokios ribos.Tuo metu ką rašau esu atvira.Aš ten kur nenoriu būti atvira net nerašau.

O kaip įsitikinti,kad kiti be kaukių,tai čia ir yra problemėlė.Užtai ir nudegame neretai,kai atsiveriame,galvodami,kad žmogus nuoširdus(vadinkime be kaukės).Pasitaiko,kad ir laiko patikrintas draugas apvilia,bet juk žmonės keičiasi ir,kaip bebūtų liūdna, tikras būti negali niekada :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi nesioja kaukes, nes taip patogiau, nes taip daro visi, ir jei man kas pasakytu, kad ne jis to nedaro isisjuokciau, nes jis meluotu, o tai dar blogiau.

Vienaip ar kitaisp dauk kartu reikia elgtis skirtigai, ir be kaukes butu neimanoma, ji padeda, apgina ir paslepia tai ko nereikia kitiems matyti. :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.