Pereiti prie turinio
TeaMan

Ką vairuojame?

Rekomenduojami pranešimai

Mūsų sekanti mašina bus audi A6 greičiausiai. Ką manot apie ją?

Arba mersedes benz ML klasės džipukas :rolleyes:

Audy a6 nuostabi masina-mano kaimynas turejo tokia-tai negalejo atsidziaugti.....bet jis uzsiimineja perpardavinejimu masinu tai teko parduoti.....bet masina fantastiska ir is isvaizdos ir del vaziavimo....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mūsų sekanti mašina bus audi A6 greičiausiai. Ką manot apie ją?

Arba mersedes benz ML klasės džipukas :rolleyes:

As mieliau A6 rinkciausi :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man Audi A 6 :flowers:

ir pati tokios noreciau, kad po sitos tikriausiai ir bus vel AUDI :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vairuoju ivairias masinas kadangi vyras uzsiima masinom ,remontuoja ir rusam atiduoda .Patinka visas isbandyt visos jos geros nuo 2003 metu tai visai liuks ,na buna kartais kad toji naujesneji tehnikoji kol susigaudau visokiu kurijozu nutinka

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man teko kelias vairuoti: golf, ford skorpio. mazda 121, mazda 323, bmw ir dar kelias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vairuoju viska kas vairuojama:0 kadangi uzaugau kaime, tj teko vaziuti ir su sunkvezimiu ir su traktorium ir su visokiom masinom, autobusiukais, minivenais ir t,t. meds daznai kei=ciam masinas, nes vyras jas pardavineja...ilgiausiai gal isturejom koky menesy:) dar ir su matociklu vazineju..turiu britva:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tu saunuole :unsure: Ka lengviau vairuoti :masina ar motocikla? :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaudi tema čia man paliesta, iš pavydo galiu ir užsigriaušti :unsure: :flowers:

Dieve kaip aš noriu motociklo, bet nieks man jo neleidžią turėt...iki ašarų net...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai VW fanas. Beveik visa gyvenimeli golf, passat, passat, golf...! Ir man tai patinka. Dabar tiesa zvalgausi sharano, nes seimos poreikiai pasikeite. (3 vaikai) O kaip hobi, dar turiu vw vabaliuka 73 metu/ Fainas masiniukas. O kam placiau idomu apie siuos automobiliukus, siulau uzsukti i www.vabalai.lt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as labai noriu mzos masinytes,labai patinka ford ka noriu nusipirkt bet visi atkalbyneja,sako sudo gabalas,ka jus manot?

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo cia skonio reikalas :unsure:

Jei tau patinka kodel klausai kitu <_>

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teko vairuoti WV, Honda, dabar MB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.