Pereiti prie turinio
TeaMan

Ką vairuojame?

Rekomenduojami pranešimai

Ka jus vapsciai zinot apie masinas geriause tai BMW m3 gtr arba BMW m5 ir nissan skyline va kur tikros masinos o jus cia apie galaxy kalbat eskortus zekit i tikras masinas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas apie sau patinkancia auto kalba :flowers:

Galima pagalvot kad apart BMW ir Nissan daugiau geru masinu nera :flowers:

Nors pati esu gerbeja BMW, kategorikai tikrai neesu nusistacius pries kitus modelius :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turim mes bmv.Nu tokios karves.... Na traukia super, vaziuoja gerai,viskas ciki.Bet....ryja nerealiai.Kaip karve.Beveik 200 km suvazineju su 70-80lt. Su mamos masiniuku,ar tevo seatu uztenka uz 40 isipilt ir suvazinesi.Ir dar benzo liks.Keikiu ta musu bmv juodai.bet...vyrui mat prestizas.Uh...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man patika, nors kol pripratau prie jos ... uch... laiko reikejo. Mes su dujom vazinejaam, del to nusiskundymu neturiu, su benzu jauciu "nekas" būtų :rolleyes:

Pas tevelius mano "troike" vat su ja kazkaip dar geriau jauciuosi.

Mazos masinytes man nelabai patinka. Su didesne man saugiau :victory:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj turejom mes BMW bet laiku pardavem nes ryjo tai baisiausiai daug...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad smagu vazinet su bmv tai as nesiginciju.Man irgi patinka,nors visa dar gabaritu nejauciu.Bet labai brangiai atsieina ta masina. :victory: O vyras nesutinka parduot.Vat taip.

Zinot kai dave mama toliau pavaziuot su savo ford ca,tai is vietos turbt tik is sesto karto pajudejau :D Mat musiske tai traukia galinga,uzgesus tik kelis kartus tesu buvus.O ta masinike tokia mazyte,labai jau keistai jauciaus.

Nors visi sako kad man bmw nepritinka.es nesimato kas uz vairo sedi :lol: Per didele masina kaip man. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bumbasi, ptajuokinai :lol:

Aš ir esu nedidukė,dėl to buvo sunku priprasti prie mašinos gabarytu. dėl sėdėjimo už vairo,tai sėdinė gan aukštai pakelti galima :lol:

Išlaikymas brangus? Galbut, bet kiekvienas mašinai ateina "taisymo metas" .

Aišku esu nekarta girdėjus kad BMW lepios mašinos :rolleyes: jei dabar sugalvotumem keisti, turbut norėčiau vėl tokios pačios tik aišku naujasnės,nes mūsų senutė :victory: Tik vat išlaikymas dar brangesnis būtų ;) Kaip sakant reikia rinktis mašina pagal savo "kišene" kad paskui išlaikyt ją :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mes vazinejam su opel vectra 1998m ir audi a6 2000m, bmw nenoreciau :rolleyes:

tiesa vectra greitai keisim i kita :victory:

ai dar abu automatai :D :lol: :lol:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia lygiai taip pat, kaip aš nenorėčiau OPEL :D

Kiekvienas renkasi pagal save :rolleyes:

Visi mes turim skirtinga skoni,kad ir mašinos modeliui :victory:

milina,į kokia keisit?Taip į Vectra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bumbasi, ptajuokinai :D

Aš ir esu nedidukė,dėl to buvo sunku priprasti prie mašinos gabarytu. dėl sėdėjimo už vairo,tai sėdinė gan aukštai pakelti galima :D

Išlaikymas brangus? Galbut, bet kiekvienas mašinai ateina "taisymo metas" .

Aišku esu nekarta girdėjus kad BMW lepios mašinos :flowers: jei dabar sugalvotumem keisti, turbut norėčiau vėl tokios pačios tik aišku naujasnės,nes mūsų senutė :flowers: Tik vat išlaikymas dar brangesnis būtų :D Kaip sakant reikia rinktis mašina pagal savo "kišene" kad paskui išlaikyt ją :)

Na sedynes pasiekelia,as viska matau :flowers: Bet cia kiti sako kad manes nematyt uz vairo. :)

Siaip bmw detales brangesnes,ir ryja nes varikliai galingi.

Kai maniskis pirko,as nepritariau,iskart sakiau kad bus per brangu ja islaikyt.Niekas manes neklause :wub1: Senute ir pas mus,tik kai pirko pries gerus pora metu,tai buvo kaip nauja.Ant tiek pardavejas buvo ja priziurejes,o dabar....Jei noriu vaziuot turiu dar ir siukslyna issivalyt :doh:

Oi kaip noreciau savo pigiai vaziuojanco masiniuko :wub1: Bet kolkas tik pasvajot.

Noreciau kokio civikiuko ar opeliuko.Nors sako kad jos labai rudija,.Isties labai geros masinos opeliai. Pries keturis metus maniskis susidejes su draugeliais nusipirko uz 2000 opeli.Vaziuot i anglija.Tai nuvaziavo i anglija,ir po siai dienai opelis ten teberieda.Taise per du metus kazka,bet labai nezymaus. Aisku nebuvo jinai nuvaryta,ne pacanas vazinejos. :wub1: Mokiaus su opeliu vairuot,tai nostalgija dar likus. :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Čia lygiai taip pat, kaip aš nenorėčiau OPEL :geda:

Kiekvienas renkasi pagal save :flowers:

Visi mes turim skirtinga skoni,kad ir mašinos modeliui :flowers:

milina,į kokia keisit?Taip į Vectra?

na ne i vectra nekeisim, per didele... norim mazesnes keitimo variantu oij kiek turim, sokinejam tai prie audi a2, tai prie peugeut307, tai prie renault megane, tai prie opel astros naujo modelio ir t.t. norim tureti viena mazesne masina - man, o veliau nusipirkti kita miniveno tipo - vyrui ir siaip jei kur vaziuoti reiktu, kad vietos daugiau butu :wub1:

bumbasi opeliai neberudija nuo 1998m. :wub1: gali pasitaikyti ir 1997 :flowers:

zodziu man tai labai sunku masina issirinkti... tik zinau, kad nenoriu golfo :wub1:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pati vairuoju audi, nes bmw man netinka galas varomas, tas pats kaip su ziguliu plaukiotu ziema. Bet masina gera mieste tai labai labai puiki.

man labai patinka priekis varomas, o jai dar butu kvatro tai isvis butu pasaka. :flowers::flowers:

uztat labai noriu subaru dabar, nes jau audi reikia stumti :flowers: atsibodo :wub1: kiek galima, juk nuvarytus arklius nusauna, nors manau ir po manes ji dar vaziuos ir vaziuos :wub1:

juolab kad tech apziuros reikalavimai iki lubu jau pasidare, o masina perrinkinet is naujo, jau neapsimoka, nors varo kaip arklys, bet bedos del valdisku namu nukankina pinigine.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.