Pereiti prie turinio
TeaMan

Ką vairuojame?

Rekomenduojami pranešimai

as pati vairuoju audi, nes bmw man netinka galas varomas, tas pats kaip su ziguliu plaukiotu ziema. Bet masina gera mieste tai labai labai puiki.

Kol nepasidare slidu nelabai rupejo kad glas varomas :wub1: Dabar jei butu galimybe pirkt masina,tai tik su abs.Musiske kaip tik su abs.Jei nebutu to,buciau sausio menesia avarija padarius.ziauriai slidu buvo,mazas greitis,paciam mieste,stabdyt pradejau is toliausiai,o masina zeme aria :wub1:.Esu buvus uzsinesus paciam kieme kai gaza uzdejau ,tai galas kai pradejo svytruot i sonus,vyras i sedyne vos nesulindo is baimes :flowers:

Bet siaip visai gera praktika pradzioj vaziuot su galu varoma masina. :flowers: Nes is pradziu labai bijojau ,tiek buvau prisiklausius apie tokias masinas. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
na ne i vectra nekeisim, per didele... norim mazesnes keitimo variantu oij kiek turim, sokinejam tai prie audi a2, tai prie peugeut307, tai prie renault megane, tai prie opel astros naujo modelio ir t.t. norim tureti viena mazesne masina - man, o veliau nusipirkti kita miniveno tipo - vyrui ir siaip jei kur vaziuoti reiktu, kad vietos daugiau butu :)

bumbasi opeliai neberudija nuo 1998m. :) gali pasitaikyti ir 1997 ;)

zodziu man tai labai sunku masina issirinkti... tik zinau, kad nenoriu golfo :)

Jei teks man kitam mieste dirbti, žiūrėsim ir mes mažesni mašiniuka(dėl ekonomiškumo). Labai patinka pegeot 307 :flowers:

Galvojom ir mes apie miniveną, nes jau teko važinėt ( bet pardavėm). ( Man modėlis nelabai :coffee:) O su šeimą važiuoti :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei teks man kitam mieste dirbti, žiūrėsim ir mes mažesni mašiniuka(dėl ekonomiškumo). Labai patinka pegeot 307 :flowers:

Galvojom ir mes apie miniveną, nes jau teko važinėt ( bet pardavėm). ( Man modėlis nelabai :coffee:) O su šeimą važiuoti :flowers:

vaziuosiu siandien kaip tik 2 tokiu apziureti ;)

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vairuoju bmw esu labai patenkinta :flowers::flowers::coffee:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš savo asmeniškai auto neturiu, bet visados mielai vairuoju mūsų Toyota Corolla Verso

va tokia :flowers:

01_b_15772497_2.jpg

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu Kryste ir as mielai tokia pavairuociau :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norim ir mes tokios ...man ji tokia :rolleyes::kadaryt::coffee:

Kiek laiko turit? Kaip važiavimas?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fainas masiniukas, Kryste, man Toyota visada labai patiko, nors Corolla Hatchback man siek tiek graziau atrodo :kadaryt:

19_7165810_F34.JPG

O maniskis neseniai sau sportinio stiliaus isigijo, labai norejo Toyota Celica, bet kad cia pas mus draudimas ir keliu mokesciai nenormalus, tad apsistojo prie 2002m. 1.6L Hyundai Coupe..As tai negaliu tokiu sportiniu vairuoti, nes man sodynes per zemai, paskui neisivaizduoju, kokio ilgio masinos priekis :rolleyes::coffee:

coupe.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai faina atrodo Hyundai :coffee:

O sėdine nepasikėle labiau?

Corolla Hatchback, bet čia ne minivenas :rolleyes:

:lol: Pas mus LT vadinasi tiesiog Corolla :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oij sportines man irgi patinka :rolleyes: bet kai reikia jas remontuoti, tai...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Norim ir mes tokios ...man ji tokia :kadaryt::coffee: :lol:

Kiek laiko turit? Kaip važiavimas?

pirkom mes praeitų metų rugsėjį, Mašiniukas- ledas :lol:, kažkaip bijojau tokios didesnės mašinos aš, maniau gabaritų nejausiu, bet ją labai lengva valdyt :lol: :lol: . Ji tokia aukštesnė, tai sėdi ir jautiesi daug saugiau :rolleyes:

Sportines, tai man Nelabai patinka, vien del to, kad zemos

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai faina atrodo Hyundai :)

O sėdine nepasikėle labiau?

Corolla Hatchback, bet čia ne minivenas :rolleyes:

:) Pas mus LT vadinasi tiesiog Corolla ;)

Aciu, nepasikelia deja :) Pas mus irgi vadinasi Corolla, bet as turejau omenyje ne miniveno modeli, o hatchback, nes dar yra ir sedanas, t.y. Saloon tipo Corolla :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.