Pereiti prie turinio
TeaMan

Ką vairuojame?

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinu Nicole su tokia saunia dovanele :mirksiukas: :unsure: :bredis:

Na brolis gal sau tiesiog tokios nepirktu,del to taip ir issireiske,o po miesta vazineti :mda: o svarbiausiai ekonimika, kaina tai tikrai :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na va ir as jau galiu cia pasisakyti :D Tik ka dovanu gavau masiniuka, tad galesiu laiminga vazineti, kur tik noriu :unsure: Aisku, nieko imantraus, tiesiog mazas masiniukas, bet man bus gerai pradziai :bredis: Taigi, galit vertinti ir peikti, jei norit :mda: , nes kai broliui pasakiau, tai tas, koki cia ''metalo gabala'' isigijai :) Taigi, stai ir mano ''metalo gabalas'' Opel Corsa 1.2 ECO.. Siaip ju kaina siuo metu svyruoja nuo 1500-1800 euru, bet mes ja tik uz 500 euru gavom, nes pirkom is maniskio draugo..Taigi draudimas daugiau kainavo, nei pati masina :) 700 euru moekaju vien tik uz draudima, o dar reikes virs 200 euru uz keliu mokescius moketi :D Kazkoks kosmaras :D

carrollmcauleyCorGre620.jpgcarrollmcauleyCorGre619.jpg

Nicole as ir noriu maziukes masinytes- su ja labai patogu vaziuoti jauciu. :mirksiukas: pasiseke kad taip pigiai issigijote.... o kodel draudimas tau toks brangus?????

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, mergaites, uz palaikyma :mirksiukas: O as ir norejau maziukes pradziai, o paskui jau gal ir apie didesne galvosiu :mda: O cia jau Airijoje tokios draudimu kainos :unsure: cia dar man gana pigiai kainavo, maniskis uz savo moka 880 euru :bredis: Moterims kazkodel pigiau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ir anglijoje brangus draudimas. mano vyras moka apie 400 svaru i metus, o man tai ojojoj koks brangus, nes be stazo.... o siaip moterims cia irgi pigiau draudimas negu vyrams :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man jauciu butu irgi daugiau kainave, bet maniskis buvo mane uzrases antru vairuotoju savo draudimo polise, o kadangi jau praejo daugiau nei metai, todel man tai skaiciuojasi, kaip stazas :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na va ir as jau galiu cia pasisakyti :mda: Tik ka dovanu gavau masiniuka, tad galesiu laiminga vazineti, kur tik noriu :mda: Aisku, nieko imantraus, tiesiog mazas masiniukas, bet man bus gerai pradziai :D Taigi, galit vertinti ir peikti, jei norit :D , nes kai broliui pasakiau, tai tas, koki cia ''metalo gabala'' isigijai :geda: Taigi, stai ir mano ''metalo gabalas'' Opel Corsa 1.2 ECO.. Siaip ju kaina siuo metu svyruoja nuo 1500-1800 euru, bet mes ja tik uz 500 euru gavom, nes pirkom is maniskio draugo..Taigi draudimas daugiau kainavo, nei pati masina :geda: 700 euru moekaju vien tik uz draudima, o dar reikes virs 200 euru uz keliu mokescius moketi :lol: Kazkoks kosmaras :lol:

carrollmcauleyCorGre620.jpgcarrollmcauleyCorGre619.jpg

sveikinu Nicole tave su nauju pirkiniu. Mieste masina - butinas dalykas. Visada sakiau, kad masina tarnauja zmogui o ne zmogus masinai, jei tau tokia tinka ir patinka - labai saunu ir nesuk galvos kas ka sako, svarbu tau gerai :mda: gero vazinejimo :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai man jauciu butu irgi daugiau kainave, bet maniskis buvo mane uzrases antru vairuotoju savo draudimo polise, o kadangi jau praejo daugiau nei metai, todel man tai skaiciuojasi, kaip stazas :mda:

mane vyras uzrase antru vairuotoju, tai draudimas kainuoja apie 600 svaru i metus..... tik vat vazinet bijau- :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mane vyras uzrase antru vairuotoju, tai draudimas kainuoja apie 600 svaru i metus..... tik vat vazinet bijau- :mda:

ka as girdziu???? :mirksiukas: kas cia bijo vazineti????

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ka as girdziu???? :mirksiukas: kas cia bijo vazineti????

zinok kai seduosi uz vairo anglijoje tai kojos taip kratosi, kad nezinau net...... gal del to kad pastoviai mintyse sukasi- nemoku gerai vairuoti, padarysiu avarija bus dideles problemos- zinau kad kvaila,bet nieko padaryt negaliu su savim..... :D :geda::geda: vat kai grisiu i lietuva, tai iskart atsisesiu uz vairo ir atleksiu pas jus :mda: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zinok kai seduosi uz vairo anglijoje tai kojos taip kratosi, kad nezinau net...... gal del to kad pastoviai mintyse sukasi- nemoku gerai vairuoti, padarysiu avarija bus dideles problemos- zinau kad kvaila,bet nieko padaryt negaliu su savim..... :D :D :geda: vat kai grisiu i lietuva, tai iskart atsisesiu uz vairo ir atleksiu pas jus :mirksiukas::mda:

jei turi galimybe, stenkis vazineti velai vakare kai nera judejimo bet tik nenustok vairavusi, nes tau dabar reikia praktikos, o kad grizusi sesi uz vairo ir atleksi pas mustai jau taip ir tures buti, nes prisizadejai visu akivaizdoje :lol: :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveikinu Nicole tave su nauju pirkiniu. Mieste masina - butinas dalykas. Visada sakiau, kad masina tarnauja zmogui o ne zmogus masinai, jei tau tokia tinka ir patinka - labai saunu ir nesuk galvos kas ka sako, svarbu tau gerai :lol: gero vazinejimo :mirksiukas:

Aciu, Ledi_x :mda: :D :D Jau nebesuku galvos :geda: , paziuresiu, kur brolis desis, kai atvaziuos pas mumis, tai liepsiu pestute varyti, kad mano masiniuka taip ispeike :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sauni masinyte :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.