Pereiti prie turinio
TeaMan

Ką vairuojame?

Rekomenduojami pranešimai

man ir mazytes patinka labiau. labai noreciau PEUGEOT 206....nezinau kuom,bet man ji labai grazi :lol: :doh::hm: :D

Oi Oksana, kad tu zinotum, kaip as MYYLIUUU Peugeot :mirksiukas: :D :geda: Jau jei kada gyvenime turesiu tiek pinigu, tai labai labai noriu va sitos Peugeot 407 :D ;) :doh:

peugeot-407-1s.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As tai,matai,nevairuoju,tai man patinka dzipai... :lol: Daug vietos,visi is kelio traukiasi :lol: ...

tai iuir as kol neatsisedau uz dzipo vairo daug kalbejau :hm: bet kai teko atsisesti tai nebekalbu :rolleyes:

Oi Oksana, kad tu zinotum, kaip as MYYLIUUU Peugeot :rolleyes::super: :lol: Jau jei kada gyvenime turesiu tiek pinigu, tai labai labai noriu va sitos Peugeot 407 :lol: :doh::mda:

peugeot-407-1s.jpg

tokio grozio ir as noreciau :hm::hm: :wub1: :wub1: :wub1:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai iuir as kol neatsisedau uz dzipo vairo daug kalbejau :rolleyes: bet kai teko atsisesti tai nebekalbu :rolleyes:

tokio grozio ir as noreciau :super: :lol: :lol: :doh::mda:

Ir kas?

Labai patiko? Ar nepatiko?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog buvo sunku vairuoti ir vaziuoti :rolleyes:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tiesiog buvo sunku vairuoti ir vaziuoti :rolleyes:

as kaip tik girdejau kad daug kas paskui i mazesne masina net sesti nenori :super:

nebent pries tai vairavai maza masinyte :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi Oksana, kad tu zinotum, kaip as MYYLIUUU Peugeot :lol: :lol: :clap2: Jau jei kada gyvenime turesiu tiek pinigu, tai labai labai noriu va sitos Peugeot 407 :lol: :lol: :lol:

peugeot-407-1s.jpg

vajetau Nicole koks grozis ;) :geda::geda:

kaip as ir tokios noreciau....bet dar man patinka ir 206 masiniuke-nors ji daug senesne uz ta kur tu parodei :mirksiukas::super::gele: :P :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juk svarbiausia kuri labiau prie sirdutes o ne kuri jaunesne :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jauciu dzipa kokioj automagistralej ir pavairuociau, bet jei reiktu kokiom siaurom Vilniaus gatvelem pavazineti, tai man butu sakes :geda: :lol: Vargsas dzipas neatlaikytu :lol: Nors dabar prisimenu, kai kazkada teko krovinine vairuoti..Tada mes su drauge buvom kazkokioj parodoj Klaipedoj, kur reprezentavom Koslitos gaminius, ir vairuotojas prisigere, tad teko man vairuoti per baisia puga is Klaipedos i Alytu..Dabar kai pagalvoju, tai siurpas mane ima, nes pedala neblogai buvau uzspaudus ir visas furas lenkiau, nors masina po visa kelia ''skraide'' :geda: :lol: :lol: Nezinau, kaip mes ten gyvi pargrizom :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man vilniaus galvelese ir buvo sakes :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As jauciu dzipa kokioj automagistralej ir pavairuociau, bet jei reiktu kokiom siaurom Vilniaus gatvelem pavazineti, tai man butu sakes :flower::mirksiukas: Vargsas dzipas neatlaikytu :mirksiukas: Nors dabar prisimenu, kai kazkada teko krovinine vairuoti..Tada mes su drauge buvom kazkokioj parodoj Klaipedoj, kur reprezentavom Koslitos gaminius, ir vairuotojas prisigere, tad teko man vairuoti per baisia puga is Klaipedos i Alytu..Dabar kai pagalvoju, tai siurpas mane ima, nes pedala neblogai buvau uzspaudus ir visas furas lenkiau, nors masina po visa kelia ''skraide'' :pana3::pana3::pana3: Nezinau, kaip mes ten gyvi pargrizom :mirksiukas:

oho kaip baisu. nenoreciau buti tokioje situacijoje, nei tavo nei tavo drauges vietoje :pana3::pana3: :o :o siaubelis-paskaiciau ir isivaizdavau kaip viskas buvo, tai baisu, bet aciu dievui viskas gerai pasibaige :mirksiukas::mirksiukas::mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.