Pereiti prie turinio
Dimidrolis

Ar yra tikra Meilė?

Rekomenduojami pranešimai

Tada vadinas meilė buvo netikra ...

O aplamai kaip apibūdintumėt tą TIKRĄ meilę. Iš kur man žinot ar aš TIKRA meile savo žmogų myliu, ar netikra. Gal kitas mane myli, kaip jam atrodo, tikra meile, o ta meilė ištikro netikra ar kokia kitokia ............

Labai jau abstraktus daiktas ta meilė ...

85973d24eb7ab491f933b83223486c56.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu matai nera visai tos meiles nes dar eturejas niekada o sirdis duzda :D bet norecau ja tureti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo, kad atsakymas į šį klausimą slypi požiūryje į tai, kas apskritai yra Meilė?

Nors daugumos mūsų atsakymas turbūt sutampa. Aš manau, kad tikra meilė yra. Nes tikra meilė slypi mumyse pačiuose. Kitas klausimas ar būna ideali meilė ir panašiai, nors ne, gal net ir ne taip...

Žodžiu, aš dar nesutikau tokio žmogaus, bet manau, kad meilė tikra yra, tik ne kiekvieno kely tokia pasimaišo :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.