Pereiti prie turinio
Nicole

Pradedančiųjų kūryba

Rekomenduojami pranešimai

labai grazu mergaites- saunuoles esate :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na jus visos saunuoliu saunuoles

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tigrais nuotraukėlė pasaka ;)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dedu pirma savo darbeli, tik dar prie to klausymas o tie krastai taip turi buti balti :flowers:

f7066edfec1ct.jpg

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne neturi buti balti, nelabai gerai issikirpo fonas, kita karta kai pasirenki Magic Wand iranki pabandyk siek tiek auksciau esancia funkcija Tolerance nustatyti kokia 20 arba 30 ir tada pazymejus balta iskirpimo dali remelyje spausk Delete :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne neturi buti balti, nelabai gerai issikirpo fonas, kita karta kai pasirenki Magic Wand iranki pabandyk siek tiek auksciau esancia funkcija Tolerance nustatyti kokia 20 arba 30 ir tada pazymejus balta iskirpimo dali remelyje spausk Delete :wacko:

:flowers: aciu suveike, labai graziai dabar gaunasi, lenkiu galva <_>

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: man kazkodel nebeissaugo mano darbo photosopas :flowers: spaudziu "save as" ir neismeta lenteles, o programa nebeveikia visai, reikia perkrauti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eilinis mano "ne į temą" ;)

13-1.jpg

"Žodis iš fono" :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazus darbelis raimonda-gema ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuostabus darbeliai, Female ir Dijana :rolleyes::flowers: :flowers: Labai patiko paprastumas, Female, super tinka butent tai nuotraukai :unsure: Dijana, kazkodel nepasididina tavo remelis, gal galetum uzkrauti is naujo :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ideti remeli?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.