Pereiti prie turinio
kicule

Vardan savo darbo tu gali...

Ka padarym vardan savo darbo, karjeros?  

10 narių prabalsavo

1. 1. Vardan savo darbo tu gali...

• Gali daugiau dirbti, kad tave pastebetu
      5
    • Daugiau ilsietis kad turet pilna jėgu
      2
    • Gerai atrodyti , kad neerzinti kolegu
      0
    • Atrodyti patraukliai, kad pritraukti daugiau klienti
      3

Rekomenduojami pranešimai

Pritariu Indrei :)

Nesvarbu, kad šiandien pati atėjo tavo klientė, bet jeigu jai nepatiks ką tu darai, nepatiks atmosfera, tavo kalbos ar dar kas...na kažkas tame malonumo procese... kitą kartą gali nueiti kitur, tad nenorėčiau tikėti, kad esant klientei kalbi bile ką (net jei matai, kad jai tai nepatinka), nesistengi užtikrinti jai konforto ir t.t.

Pasikartosiu: kiekvienas sveiko proto žmogus dirba gerai. Ypač, jei darbas yra mėgstamas.

Užsiimu ne tik masažais. Kai kuriuos klientus matau pirmą ir paskutinį kartą gyvenime. Kai kurių išvis niekada nepamatysiu, o pinigus jie man perveda į banko sąskaitą. Būna klientų, kurie ir planuoja pas mane ateiti vienintelį kartą- paprastai savo gimtadienio proga, nes mano masažai nėra pigūs.

Aišku, kad esu suinteresuota, kad klientas ateitų ir kitą kartą. Bet geriau dirbti nesistengiu, nes visuomet dirbu vienodai gerai. Jei tą dieną nekaip jaučiuosi, mieliau paskambinu klientui ir susitariu, kad jis ateitų kitą kartą. Man darbas turi teikti malonumą.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vardan savo darbo as stengciausi gerai pailseti, kad butu jegu dirbti.

nors ankciau buciau dirbusi, kad pastebetu, bet dabar taip negalvoju, nes supratau, kad niekas to nevertina

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vardan savo darbo as stengciausi gerai pailseti, kad butu jegu dirbti.

nors ankciau buciau dirbusi, kad pastebetu, bet dabar taip negalvoju, nes supratau, kad niekas to nevertina

vat cia ir svarbiausia, niekas to nevertina, jei dirbi daugiau nei priklauso, tai jie galvojo, kad tai naturalu ir taip turi buti....

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butent milina kas tiesa tas tiesa

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man praejo tas laikas, kad stengtis :rolleyes:

is tiesu, jau kelinta karta isitikinu, kad darbdaviui esi tik nulis, samdomas darbuotojas, kuris jam pelna uzdirba

Slyksciai jautiesi, kai pavyzdziui direktorius isvaziuoja ir i darbo pabaiga visuomet skambina, klausdamas tokiu nereiksmingu dalyku, supranti tik viena, kad taip tikrina, ar esi darbo vietoj ir aplamai, toks ju poziuris, kad uz ora mums moka, nors darbai nestovi vietoj ir visi buna atlikti laiku..

Eili karta esu nusivylusi ir del darbo nieko nedaryciau..

Dirbu tik todel, kad Pragyventi, jokio malonumo nejauciu visai

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tiesu, jau kelinta karta isitikinu, kad darbdaviui esi tik nulis, samdomas darbuotojas, kuris jam pelna uzdirba

Slyksciai jautiesi, kai pavyzdziui direktorius isvaziuoja ir i darbo pabaiga visuomet skambina, klausdamas tokiu nereiksmingu dalyku, supranti tik viena, kad taip tikrina, ar esi darbo vietoj ir aplamai, toks ju poziuris, kad uz ora mums moka, nors darbai nestovi vietoj ir visi buna atlikti laiku..

užjaučiu Kryste :rolleyes: o kur tu dirbi

tavo darbdavys tikras šiknius

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenaudingas darbuotojas esi :rolleyes: nesupyk del sito :D bet perskaiciau posta ir paziurejau is darbdavio puses... o kitas dalykas neaisku kaip mes elgtumemes jo vietoje... dar vienas dalykas, viskas priklauso ir nuo pacio zmogaus, jo paiurejo i savo darbuotojus... kaip matau , sio nekoks, del ko labai gaila

zinoma, tikiu,kad ir pati rankas nuleisciau tokioje situacijoje... ir aisku ieskociausi kito darbo...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nepykstu :glare:,

Is esmes, tai man patinka mano specialybe (as vyr.buhaltere siuo metu) ir savo darba visados atlieku gerai

niekados nesielgciau su pavaldiniu taip, kaip elgiasi mano darbdavys. man tik del to Labai pikta <_>

todel Atidirbu - uzdarau duris ir pamirstu apie darba ;)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as nepykstu ;),

Is esmes, tai man patinka mano specialybe (as vyr.buhaltere siuo metu) ir savo darba visados atlieku gerai

niekados nesielgciau su pavaldiniu taip, kaip elgiasi mano darbdavys. man tik del to Labai pikta <_>

todel Atidirbu - uzdarau duris ir pamirstu apie darba :(

manau daugelis taip daro, atidirba uzdaro duris ir viso gero :glare: o toki darba dirbdamas blogai dirbti negali ;)

pati baigusi i buhalterija, ir ekonomika bet man nepatiko tas darbas

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.