Pereiti prie turinio
Skaistule

Mokytojai,daktarai ar verta kelti atlyginimus

Rekomenduojami pranešimai

Turbūt priklauso nuo situacijos, žmogaus ir ką vadint dovanėle :D

Gydytojui nesu dar davus, nors problemėlių visokių turėjau, turiu ir dar neaišku kada baigsis, o va mokyklas visas kol baigiau, tai pakrapštyt kišenes teko :super:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mokytojai gauna šokolado plytą, ar keksiuką prie kavos :flowers::D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turbūt priklauso nuo situacijos, žmogaus ir ką vadint dovanėle :flowers:

Gydytojui nesu dar davus, nors problemėlių visokių turėjau, turiu ir dar neaišku kada baigsis, o va mokyklas visas kol baigiau, tai pakrapštyt kišenes teko :victory:

O as atvirksciai: kai mokiausi ne vienam destytojui nedaviau, na isskyrus kai rinkdavome nuo visos grupes po kelis litukus, o vat gydytojams teko duoti visada ir ne po kelis litukus.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau joooo, mokytojai tai dieve kiek gi jie gauna???

Aš už tai pernai, prieš kalėdas iš visų grupiokų išmušiau po 10lt ir nupirkau KristiAnos 300lt vertįs ęekį dovanų mūsų kuratoriai, tai ji net apsiverkė, sako tiek metų dirbų, dar nei viena grupė nieko nedovanojo, norėjo gražint atgal, bet mane perkalbėt tai neįmanomą jeigu jau užsispiriu. Bet čia šiaip padėka buvo, nes ji mūsų grupei daug padėjo ir t.t. Bet tik tiek.

O daktarai kasdieną bent po saldainių dėžę ir brendžio bonką tai jau 100% gauną.

Dar papasakosiu, kadangi kavinėse neberrūkoma, tai jų rukomuosiuose gali susitikti įvairių žmonių, na tai ir nugurdau pokalbį daktarų, kad žvengė, kad reik užsidėti ant durų lentelė, brendžio negeriu, gelių nemėgstu, ir 200lt kupiurą ne pinigas :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai aš nueinu pas gydytoją (ne savam darbe aišku), tai į mane keistai žiūri, kad nieko neduodu, bet man pofik, jei nemirštat, tai siūlau neduoti - algas jie gauna už jūsų apžiūrėjimą, vaistų išrašymą ir t.t. :flower:

O mokytojai, tai gal tiesiog man labai "pasisekė", nes kur mokaiusi, tai keletas mokytojų "užsimindavo" ko jiems reikia ir tekdavo vis susimetus pirkti, nes neužskaitys įskaitos, nepereisi į kitą kursą, ar šiaip paterorizuos, nervus patampys, o viena, tai buvo išvis superinė, pasakydavo ko nori ir ieškok ir nupirk, nesvarbu, kad kaina graži... Tiems, kad miestiečiai dar visai norma buvo, o va kas iš kaimų, tai lašinukus, kumpius, kiaušinius, pieno produktus ir t.t. tįsdavo tašėm.. viena bendraklasė, tai kiekvienam savaitgaliui kepdavo vienai mokytojai didelį tortą.. kai baigė mokslus buvo begalo laiminga...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oho kaip žiauriai.

Šiaip ypatingai taip būdavo seniau, mama kai pasakojo irgi pas juos taip būdavo.

Šiais laikais jau taip nelabai.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As mokytoja dirbau 4,5 metu,tai kai isleidau ketvirtokus is ju gavau knyga uz 20 Lt.O kiek "ikisau" i klase-nebesuskaiciuosi,nes atejau ,kur plikos sienos.Pirkau uzuolaidas,veziau is namu kilima,minkstus zaislus,kad butu jauku ir viska ko reikejo.Is savo pinigu pora metu teko dazyti palanges ir duris,tik veliau skyre dazus.Mano mama jau kelis metus is eiles perka dazus palangems,durims ir suolams.O kur dazai,popierius,piestukai ir kt.kanceliarines priemones.Turi tureti,jei nori,kad vaikas nesedetu pamirses ka be darbo...Na,vienu zodziu,visko nesurasysiu...Duodavau vienam vaikui pinigu i cirka,spektakli , Kaledu saldainiams,nes kaip isskirsi viena vaika.Jis neblogas,tik motina nesirupino...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pati mokytoja, tai sutinku su zmonike, kiek sunaudoju popieriaus kopijuojant lapus mokiniams, nes nepasikliauju aklai vadoveliais , renku ivairia medziaga, o kiek visko pirkta kabinetui, kiek padeta mokiniams,kiek nupirkta jiems pietu, priemoniu, ..ir pan.... neskaiciuoju, o jei i darba vaziuoji savo transportu, niekas nemoka uz kelione..kiek dirbu, per 10 metu esu gavusi tik saldainiu deze, kavos pokeli ir geliu puoksciu.

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas jus nėra "tėvelių fondo"? man atrodo, kad mūsų mokykloj renka pinigėlius visokiems pagražinimams iš tėvų...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek as zinau-mokykloje negali buti jokiu rinkliavu...

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia teoriškai :unsure:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip.Bet tikrai atsiranda "geru" teveliu,kurie gali kai kam pranesti...

Beje...Noriu pasakyti,kad kartais tik snekama graziai.Siemet labai garsiai buvo paskelbta (bent jau Birzu rajone),kad mokytojams mokamos kaledines premijos.Bet nutylima,kad premijos pridedamos prie algos ir atskaiciuojama...Mano mama kaledines premijos gavo-9 Lt.Ar ne pasityciojimas???

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.