Pereiti prie turinio
kicule

Tiesiog trūksta dėmesio

Rekomenduojami pranešimai

tokiu atveju reikia su savo mylimuoju pasikalbeti apie tai ir kartu pabandyti tai isspresti.

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet juk kiekvienam uzeina tokie momentai, kai truksta demesio, vyrams ir moterims..Tik kartais galbut gaunasi taip, kad kai vienam truksta demesio, kitam galbut nieko nesinori, todel ir jautiesi taip :rolleyes:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet juk kiekvienam uzeina tokie momentai, kai truksta demesio, vyrams ir moterims..Tik kartais galbut gaunasi taip, kad kai truksta demesio, taviskiui galbut nieko nesinori, todel ir jautiesi taip :rolleyes:

Nicole,tu cia man :mda:

Tema paskelbta beveik 2 metus atgal :geda:

as net jau nebepamenu kas tada buvo,kodel man taip atrode :tongu:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet juk kiekvienam uzeina tokie momentai, kai truksta demesio, vyrams ir moterims..Tik kartais galbut gaunasi taip, kad kai vienam truksta demesio, kitam galbut nieko nesinori, todel ir jautiesi taip :rolleyes:

gal greiciau ne nesinori o tuo metu neturi tiek laiko kad mums skirtu tiek demesio kiek mes to norim :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole,tu cia man :mda:

Tema paskelbta beveik 2 metus atgal :rolleyes:

as net jau nebepamenu kas tada buvo,kodel man taip atrode :tongu:

Ne Kicule, ne tiesiogiai tau, tik siaip isreiskiau savo nuomone, kodel taip nutinka :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as viusa gyvenima skundziuosi vyro demesiu,na gal 2m buvo demesingas,meilus,dabar to su ziburiu nerasi.o taip noris kokios nors smulkmenos,kad per iseigines kartu nueitume visi kurnors,o ne tik jis butu su savo draugais,namie nieko nepadeda,assutvarkau viska jis pareina vel bardakas.ir sako ko nieko nesutvarkeij,gal jau man krize bet jau taip viskas uzkniso noris spauti i viska ir lekt kur akys mato

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gal ir reiktu kokiai savaitukei palikti ji viena, nuvaziuok pas tevus ar kitus gimines pagyventi, jei imanoma :blink: Manau tada tikrai ivertins, kai nebus kam visko sutvarkyti ir valgyti paruosti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kai būna dabar dėmesio stoka,aš pati imu iniciatyvos :geda:

pvz.,

sakau davai greitai rengiames,varom,varom :lol: tas nieko nesuprasdamas, klausia kur...aš nieko nesakau :doh: tada sėdam į mašina, aš už vairo...ir nesakau kur važiuojam :doh: pvz., kol iki Kauno davažiuojam kalbam ir pan., paskui varom pasivaiksčioti kad ir po priekybos centra, pavakareniauti :mirksiukas:

grystam visi patenkinti,prasiblaske :blink:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai puiki iseitis, Kicule :blink: :geda: :lol: Saunuole, as irgi noreciau tokia buti, bet paskutiniu metu visai meme pasidariau :x1:

Baik, vat šiandien taviškis griš iš darbo ir vietoj vakarenės važiuokite kur nors, jam nesakyk kur veži jį :lol:

Vaziuokit nors vakarenes kur nors :doh::mirksiukas::sird:

O dabar eik gražintis :doh:

Nors kiek ir pati prasiblaškysi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kur cia taip nulekus :mirksiukas: kai su vaiku, tai tik i MacDonalds nebent, nes dar kol kas neatradom cia kokiu geru kavinukiu, o ir pinigu viskam reikia :blink: Oi net nezinau :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vaziuokit i MacDonalds, mes ir visur su vaikiuku varom :blink:

Svairbu isvaziuosit kartu is namu,pabendrausit,vis kazkas :mirksiukas: o jam isvis bus idomu,juk jis nezino kad ir dabar kad tu kazka rezgi :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.