Pereiti prie turinio
kicule

Tiesiog trūksta dėmesio

Rekomenduojami pranešimai

Reiks paklausyti taves, Kicule :geda: bet dabar reikia eit po dusu ir galva issiplauti, o taip tingiu, taip nenoriu :doh:

Nicole,kartais reikia kad kas is sono pastumtu :lol:

tai kad netingek :mirksiukas: :blink:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nedekok man,saunuole kad vis del to apsisprendej,labai tikiuosiu kad tikrai nesigailesi :mirksiukas: :blink: :geda:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na labai įdomu, kaip Nicolei vakaras praėjo :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai Kicule kai tavo vyras klauso,apsirengia ir eina kur sakai ,mano tai pasakytu atsok ir viskas,ir plius kad kur nors iseit reik ir pinigu turet

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir pradejau "analizuoti" savo vyra...paskutiniu metu...Kazkaip liudna buvo per gimtadieni...Na gavau as ta dovana,ir kas is to...Vos ne prievole tokia.O paskui-eiline diena:vaikai,namai...Taip tikejausi dar kokio siurprizo...Jau ketvirti metai "nejauciu "gimtadienio.Siemet-eiline diena,o vyras dar isvaziavo iki "savo kaimo"(kuris skersai man stovi),pernai gimtadienis buvo pogimdyvinej palatoj ir jei ne drauge-buvau visai apie ji pamirsusi,uzpernai nebuvo pinigu,skolinomes iki algu :doh: ,dar uzpernai kaip tik kova buvau pasigimdziusi sunu,deklaravom turta ir teko dar virs 400 grazinti...Ir vel basas gimdienis...kazkaip abidna... :D

O ir siaip,paskutiniu metu pirmoj vietoj kaimas ir jo mama(ten visokios problemos),o paskui jau mes...Net iki lupatyno negaliu nusigauti... :tongu: Ir taip jau nuo vasario.Nu neilgai ,bet jau daede...

Va,issipasakojau... :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gerai Kicule kai tavo vyras klauso,apsirengia ir eina kur sakai ,mano tai pasakytu atsok ir viskas,ir plius kad kur nors iseit reik ir pinigu turet

na tavo vyras ziaurokas, as su tokiu negaleciau gyventi. man mielumo, svelnumo reikia :doh:

As ir pradejau "analizuoti" savo vyra...paskutiniu metu...Kazkaip liudna buvo per gimtadieni...Na gavau as ta dovana,ir kas is to...Vos ne prievole tokia.O paskui-eiline diena:vaikai,namai...Taip tikejausi dar kokio siurprizo...Jau ketvirti metai "nejauciu "gimtadienio.Siemet-eiline diena,o vyras dar isvaziavo iki "savo kaimo"(kuris skersai man stovi),pernai gimtadienis buvo pogimdyvinej palatoj ir jei ne drauge-buvau visai apie ji pamirsusi,uzpernai nebuvo pinigu,skolinomes iki algu :doh: ,dar uzpernai kaip tik kova buvau pasigimdziusi sunu,deklaravom turta ir teko dar virs 400 grazinti...Ir vel basas gimdienis...kazkaip abidna... :(

O ir siaip,paskutiniu metu pirmoj vietoj kaimas ir jo mama(ten visokios problemos),o paskui jau mes...Net iki lupatyno negaliu nusigauti... :D Ir taip jau nuo vasario.Nu neilgai ,bet jau daede...

Va,issipasakojau... :tongu:

as pries toki elgesi aisku mamai padeti reikia bet pirmoj vietoj mano nuomone vyru turi buti jo seima o tik paskui jo tevai. tai normalu kad vaikai padeda tevams mes irgi padedam bet pirmiausia musu seima o tik po to tevai. :)

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As ir pradejau "analizuoti" savo vyra...paskutiniu metu...Kazkaip liudna buvo per gimtadieni...Na gavau as ta dovana,ir kas is to...Vos ne prievole tokia.O paskui-eiline diena:vaikai,namai...Taip tikejausi dar kokio siurprizo...Jau ketvirti metai "nejauciu "gimtadienio.Siemet-eiline diena,o vyras dar isvaziavo iki "savo kaimo"(kuris skersai man stovi),pernai gimtadienis buvo pogimdyvinej palatoj ir jei ne drauge-buvau visai apie ji pamirsusi,uzpernai nebuvo pinigu,skolinomes iki algu :doh: ,dar uzpernai kaip tik kova buvau pasigimdziusi sunu,deklaravom turta ir teko dar virs 400 grazinti...Ir vel basas gimdienis...kazkaip abidna... :mda:

O ir siaip,paskutiniu metu pirmoj vietoj kaimas ir jo mama(ten visokios problemos),o paskui jau mes...Net iki lupatyno negaliu nusigauti... :( Ir taip jau nuo vasario.Nu neilgai ,bet jau daede...

Va,issipasakojau... :doh:

zmonike, o tu nenori u jo pakalbeti :doh:

Juk jis turi savo seima pagaliau :) o tu visa laika negali pritarti... viskam yra rybos :tongu: Tikiu kad atrodo kaip ir nieko tokio,bet paciai ant duses nesmagu ... manau jums reiketu pasikalbeti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jezus as kai paskaitau kokie jusu geri vyrai ir kokie jusus santykiai man taip rimtais jau atrodo kad ne ta zmogu issirinkau ,man dauk kas sake is draugiu kad tavo vyras isvis ne seimos zmogus bet kai myli kaskaip to nematai,bet tikrai niekada nebuvo romantikas,niekada seima nebuvo pirmoj vietoj jam tevai pirmoj ir draugai pirmoj,niekada per savaitgalius nebunam kartu jam neidomu,o taip noris grazios seimos,svelnaus vyro ir tevo bet to nera as kaltinu ji,jis kaltina mane,jo tevam jis idealas kuris gavo bloga zmona topdel jis save vialaik teisina ,nes jam tevai pasake kad toki vyra gavus kekviena boba apsidziauktu,jis net moteru moterim nevadina jam visos bobos,sneka su draugu telefonu sako ka darai ,jis ai nieko su boba sneku,nu sakes galvoju as jau ir boba pasidariau :x1:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zmonike, o tu nenori u jo pakalbeti :geda:

Juk jis turi savo seima pagaliau :unsure: o tu visa laika negali pritarti... viskam yra rybos :unsure: Tikiu kad atrodo kaip ir nieko tokio,bet paciai ant duses nesmagu ... manau jums reiketu pasikalbeti :sird:

Tai jau ruosiuosi pasikalbeti...tik vis laiko nera.Norisi ramiai,o cia tai vaikai trukdo(negi pasakysi zodi ir leksi ju raminti),tai vel kur lekiam...Bet jau nusibodo.Greitu laiku sodinsiu rimtam pokalbiui... :mirksiukas:

jo tevam jis idealas kuris gavo bloga zmona topdel jis save vialaik teisina ,nes jam tevai pasake kad toki vyra gavus kekviena boba apsidziauktu,

Nenusimink.Daznai motinos savo sunelius teisina(kiek zinau)-bent jau as irgi su tuo susiduriu.Jos nori kazkokios supermoters savo sunui,o savo sunaus blogu bruozu nemato ir net nesistengia matyti.Nors jei ir kita butu,ir ta butu bloga.Motinos pacios nezino ko nori.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mama,labai tave uzjauciu,bet tu nenusimink :unsure:

as pvz., tave vietoj kaip tik buciau nosi ir virsu,ziureciau i ji is auksciau :sird: tada gal jis kiek kitaip atkreiptu i tave demesi,kitaip ziuretu.Pabandyk juoko formoj rezt,nuo kada as tau boba tapau ar pan., :unsure:

Pradek daugiau laiko skirti sau,puoskis,keiskis,kalbek su meile bet per atstuma ... pamatysi... tikrai vyras pastebes ir susidomes kodel gi tu taip pasikeitej :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.