Pereiti prie turinio
ruputupu

Gydomieji higieniniai įklotai

Rekomenduojami pranešimai

Įklotai yra minkštučiai, švelnučiai iš medvilnės. Kiekvienas įklotas turi anijonine juostele, kurios pagalba yra pritraukiamos bakterijos ir tai padeda mažinti uždegiminius procesus, bei kraujospūdį mėnesinių metu. Kikeviename pakelyje yra testas, kurio pagalba galima susižinoti ar nėra prasidėjas uždegiminis procesas :super .

Man tai įdomu tai, kad išnaikiną bakterijas. tai reikštų jog išnaikiną ir gerasias, o tai jau reikštų kad pienligė garantuota :) Va dėl ko aš gerokai pasvarstyčiau. O kaina tikrai prieinama būtų visom :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man tai įdomu tai, kad išnaikiną bakterijas. tai reikštų jog išnaikiną ir gerasias, o tai jau reikštų kad pienligė garantuota :( Va dėl ko aš gerokai pasvarstyčiau. O kaina tikrai prieinama būtų visom :geda:

Sie iklotai ne isnaikina bakterijas, bet ir gydo nuo kitu igu,bei uzdegimu :) be to,kiekvienoje pakuoteje yra testeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai idomu, kas cia per iklotai :geda:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jie kinojos rinka uzpilde,po to rusijos, o si imone,juos gaminanti ,topinese vietos tarp psaulio didziausiu imoniu,ir sis produktas skinasi vieta rinkoje daugely saliu :geda: dabar yra galimybe jo nusipirkti ir lietuvoje :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart apie tokius girdziu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi niekad negirdejau apie tokius iklotus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ziuriu gal idomu apie iklotukus gal kuri uzsimanytu tokiu :super:fb2a33c718005238cc.jpg 3f36169d521e70154d.jpg b7be44bc0c923b4b4e.jpg

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu joooo :rolleyes: gal ir nieko tokie butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaubas, koks siaubas :rolleyes::doh::hm:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi geri iklotukai, ale man visai nereikia kad i mano ziuretu koks Bradas Pitas :lol:

:) :) :)

o kas liecia antibakterinius iklotus tai pie tokius negirdejau, reklama kazkokia nagla ir tiek, ui nepatinka man reklamscikai :tatice:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai įdomu tai, kad išnaikiną bakterijas. tai reikštų jog išnaikiną ir gerasias, o tai jau reikštų kad pienligė garantuota :flowers: Va dėl ko aš gerokai pasvarstyčiau. O kaina tikrai prieinama būtų visom :flowers:

...o aš jau išbandžiau. Liuks. Labai tiko ir patiko. Pati turėjau nemažai moteriškų problemėlių (pienligė, kandidozė ir pan). Šios ligos "išlenda" kai pasikeičia moters mikroflora (lygtai taip vadinasi). O su šiais įklotais viskas susitvarkė. Net baisu pagalvoti apie Alwaysus ar kitus, nes po mėnesinių amžinai atsirasdavo tai niežtėjimas, tai dar kas... O dabar, jau kelintas mėnuo, viskas gerai. Žodžiu visoms patariu, bent pabandykit, nesigailėsit. Jeigu ką sudomino rašykit: kauno26@gmail.com

:flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai skaitai atrodo puikiai,o kaip is tikruju?,ar dar kas yra pabande? pet pirkti kazkaip nepamenu kad buciau maciusi,o gal tik demesio neatkreipiau :wacko: noreciau pabanditi.reikes pasidairyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.