Pereiti prie turinio
ruputupu

Gydomieji higieniniai įklotai

Rekomenduojami pranešimai

Naudoju dieninius, tai ten 30 paketų pakelyje. . Pas draugę gaunu už 15 Lt. Praktiškai pirkau tik todėl, kad ji skurdžiai gyvena...

nu jooo ir as perskaiciau cia net kelis puslapius keiksnojimu visokiu ;) uz ir pries ;)

Geiste, tu juk buvai Pries, siuos iklotus, ir vis tik pradejai juos naudot? :mirksiukas:

ir as noreciau isbandyti

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parašiau, kodėl juos pirkau. Mano draugė, kuri labai skurdžiai gyvena, platina tuos įklotus. Tai iš gailesčio ir nusipirkau kelis pakelius. Jokio stebuklo... Eilinį kartą mokam už išpūstą reklamą...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pvz., per karštus orus pajaučiau tikrai skirtumą... Su paprastais neimanoma... o su šitais visai jokiu diskomforto :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, sveikai moteriai apskritai nereikalingi jokie kasdieniniai įklotai... Jeigu jų reikia, vadinasi, turi ginekologinių problemų...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atradau sia temuke... ir...as cia ne tema,bet jau prisijuokiau kiek is dziaugsmo2 dialogo su kitom merginom :mirksiukas: o jei i tema tai visai noreciau isbandyti ...

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule, sveikai moteriai apskritai nereikalingi jokie kasdieniniai įklotai... Jeigu jų reikia, vadinasi, turi ginekologinių problemų...

Aš kasdieniuniu ir nenauduoju, nes ne viena gynė nepataria ju naudoti ! Kol naudosi, tol ir reikės ju.

Kalba eina apie paketus, kurie reikalngi kritinem dienomis :mirksiukas:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš kasdieniuniu ir nenauduoju, nes ne viena gynė nepataria ju naudoti ! Kol naudosi, tol ir reikės ju.

Kalba eina apie paketus, kurie reikalngi kritinem dienomis :mirksiukas:

Kritinėmis dienomis naudoju vidinius tamponus...Man patinka "užmiršti", kad dabar man mmm...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš irgi noriu nusipirkti tų įklotų, nors jau apie juos žinau daug seniau, nei čia pradėjo reiklamuoti. Manau, kad ne esmė, kad neturi ginekologinių problemų, tačiau tie impregnuoti įklotai yra gerai, nes tomis dienomis reikia kažko tokio. O tamponai man nepatinka.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš irgi noriu nusipirkti tų įklotų, nors jau apie juos žinau daug seniau, nei čia pradėjo reiklamuoti. Manau, kad ne esmė, kad neturi ginekologinių problemų, tačiau tie impregnuoti įklotai yra gerai, nes tomis dienomis reikia kažko tokio. O tamponai man nepatinka.

Tau patinka keturias dienas jausti, kaip laša?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tamponai tiesiog netinka :) Čia nelabai jau ir pasirinksi :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo mėgaujuosi tuo :mirksiukas:

o jei rimtai, man tamponai nepatinka, ir tiek. Ir aš esu priedo gan skeptiška jų atžvilgiu, nes higieniniai įklotai, manau sveikiau.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Naudoju dieninius, tai ten 30 paketų pakelyje. . Pas draugę gaunu už 15 Lt. Praktiškai pirkau tik todėl, kad ji skurdžiai gyvena...

Man irgi praverstu koks litas...ka cia tau pasiulius parduoti... :)

:mirksiukas: O tu jauti kaip lasa?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.