Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane paprasta BITE korta (pildyk).

Ai?ku. Del bites ne?inau, bet Tele2 ir pildikus atblokuoja tikrai. Pasiskambink ryt a bit? ir pasiklausk, gal nereiks naujos kortos pirkt.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pas mane paprasta BITE korta (pildyk).

man atrodo atblokuoja :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ne?inau, ka?kaip eia man nesiseka su jumi bendrauti, kai tyliu negerai, kai asijaueiu tuoj su kuo apsipykstu, gal geriausia eiti dirbti... :swoon2[1]:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O su kuo jau spejai susipykti?

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu ne?inau, ka?kaip eia man nesiseka su jumi bendrauti, kai tyliu negerai, kai asijaueiu tuoj su kuo apsipykstu, gal geriausia eiti dirbti... :swoon2[1]:

Nu visur lyg i?skaieiau, bet niekur neradau ne ma?iausio barnio. Kur ir su kuo tu eia susipykai :hm: ?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau tam ?mogui ,su kuriuo Etvyde susipyko,sukaupti drasa ir prisipa?inti...mes labai nebausim :hm:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fuuu.. Sveiki visi. Ir a? pagaliau sugra?au, dabar bandysiu pasivyti jus forume, net ne?inau kaip eia viska perskaityti, tikriausiai reikes ne vienos bemieges nakties... Nesuprantu, kodel ne visur yra internetas..

O del emocijo, tai dabar galiu jau pasakyti, kad ank?eiau galvojau, kad estai letokoki, bet dabar jau latviai visi?ki stabd?iai atrodo, po paskutinio kelionio... Pykstu ant atsilikusio nuo civilizacijos latvio... :mad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Nemoku apsakyti kaip dabar jaucios :this[1]: kaip skaudu, negera ir sunku.. kazkur apie val., atgal uzmigde mano mylima suni..... :cray :cray :cray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip liudna :hm: . Ir a? turiu ?una, tad numanau kaip jautiesi :swoon2[1]: , o kas buvo?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Stuburo isvarza :this[1]: negaliu.... taip sunku... zodziu truksta :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

U?jaueiu tave :sird

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

U?jaueiu Kicul?,labai gaila ?uniuko...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.