Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

ateina laikas kai reik mirti...nera eia ko taip smarkiai pergyvent...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kicule, u?jaueiu tave :wub . Gaila kad ma?ytis nei?sikapste, o a? tikejaus i?sikapstys. Buk stipri(nors ?inau, lengva pasakyt) :sird

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Aciu... vis dar su asarom vaikstau, negaliu vis kazkaip... :grin:

Taip sunku, taip gaila :this[1]: :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries gerus desimt metu mes turejom kalyte.tokia miela,gauruota,juoda. ji sus mumis buvo 13 metu! :wub

bet,atsitiko taip,kad atsirado pas ja augliukas sone,kuris pamazu didejo.ir kaip dabar prisimenu ta paskutine diena ir nakti,kai ji kankinosi,man dar dabar negera buna :cray

tai isivaizduoju,kaip tu jautiesi,kicule.

uzjauciu.

20031022 4.55 gime Kotryna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Sveiki.

Labai atsiprasau visu forumieciu uz siandienos nesklandumus forume :hm:

Kodel ir del ko taip nutiko as neisivaizduoju, manes niekas neperspejo apie galimus nesklandumus ...

Labai atiprasau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie ten nesklandumasi...visi i?sirinko mar?rutus,aptare juos,vyko gyva diskusija,kas, kur ir su kuo keliaus...net italo kalba trupura pasimokem :hm:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O a? mokiausi keiktis. Bet nepavyko. Matyt, esu nemokytina :laugh: :laugh:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors pasvajojom apie kelion? pas Indr? , buvo ten geras reisas i? Romos :laugh: turejom diskusijo visai dienai .I? prad?io nervino , o kai apratom ir susitaikem buvo linksma :pack2_thumbup[1]:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ka? Dabar taip i?einai pas mane nebeskris nieks?

Dar ledi_x ?adejo pro ?ala skrisdama u?sukt, bet irgi ?inokis dabar...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indre,a? nakta matyt buvau pas tave nuskridus.Sapnavau,kad pas tave sveeiuose,tokioj masyvioj rudoj sekcijoj pas tave stovi didele kvadratine bonka su labai gra?ia etikete,o ten ant dugno truputis tokio ry?kaus raudono skyseio...o tu kad ai?kini,kad eia skaniausias amerikoje gerimas...a? taip laukiau,kada mane pavai?insi,bet belaukdama nubudau :bigsmile:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indre,a? nakta matyt buvau pas tave nuskridus.Sapnavau,kad pas tave sveeiuose,tokioj masyvioj rudoj sekcijoj pas tave stovi didele kvadratine bonka su labai gra?ia etikete,o ten ant dugno truputis tokio ry?kaus raudono skyseio...o tu kad ai?kini,kad eia skaniausias amerikoje gerimas...a? taip laukiau,kada mane pavai?insi,bet belaukdama nubudau :grin:

:hm: adomu, ka tai galeto reik?ti?

Sekcijos i?vis neturiu, skyseiu belei kokiu tikrai pavai?ineiau :o :laugh:

O pavai?ineiau tave tekila, su viduj bonkoj plaukiojaneia kirmele :bigsmile: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fuuiii...sapne toj bonkej tikrai niekas neplaukiojo...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.