Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Fuuiii...sapne toj bonkej tikrai niekas neplaukiojo...

Eik tu, visai ne fui, prisigere dar ir ta kirmele suvalgytume kaip ir priklauso :laugh:

P.S Na bet mes eia jau nebe a tema varom :doh Reiks perkelt ?iuos postus :geda

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indre,kaip kirmelyte bonkej gyvena,ar dar nenuskendo :bredis:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sed?iu dabar ir galvoju, koks visgi adomus tas internetas, kaip keistai kartais gyvenime susiklosto... ateini a ja, sutinki ?mones, kartais atveri jiems ?irda, ka?kuriems net leidi aeiti ir pasilikti joje...galbut visiems laikams, o jie greieiausiai pamir?ta tave vos tik nuspaud? kry?ela vir?utiniame de?iniajame monitoriaus kampe...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel tokios mintys kyla :bigsmile: juk nieko nebuna ?iaip sau , net ir internetinio pa?ineio . Nemanau ,kad pamir?ta .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sed?iu dabar ir galvoju, koks visgi adomus tas internetas, kaip keistai kartais gyvenime susiklosto... ateini a ja, sutinki ?mones, kartais atveri jiems ?irda, ka?kuriems net leidi aeiti ir pasilikti joje...galbut visiems laikams, o jie greieiausiai pamir?ta tave vos tik nuspaud? kry?ela vir?utiniame de?iniajame monitoriaus kampe...

Adomiai galvoji, bet a? turiu keleta internetinio draugio su kuriomis susipa?inome forumuose. dabar labaiu bendraujam negu su kitais senais draugais, ir atstumai nebaisus, nors visos gyvenam skirtinguose Lietuvos kampuose. Galbut dar nesutikai tokio, :this[1]: ne visi vienodi. Ne visi pamir?ta. A? tave prisimenu da?nai ir jeigu turesiu kada nors dar viena dukra pavadinsiu Eitvyde. ne?inau kodel bet man patiko ?is vardas i? pat prad?io, gal del to kad man labai malonu ir smagu su tavim bendrauti. :) :pack2_thumbup[1]:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..u?bangavo :doh

...kam nebuna :)

...nekreipkit demesio :)

Dekui :susigedes

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad nera u? ka dekoti :laugh:

ax tas kuklumas :susigedes :)

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visai nebloga nuotaika. Ka tik prisikirtau grybo su bulvem. O ryte buvau pikta: siaubingai skaudejo galva. ?odis "skaudejo" kiek per silpnas... :doh

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai as tik isjungiu kompa,uz keliu minuciu kirba mintis vel ji ijungti...Vis galvoju,kas ten vyksta...Jei galvoju apie xforuma,vadinasi,galvoju ir apie tave... :)

Papildyta:

Man visai nebloga nuotaika. Ka tik prisikirtau grybo su bulvem. O ryte buvau pikta: siaubingai skaudejo galva. ?odis "skaudejo" kiek per silpnas...  :doh

Dabar ant tu grybu reikia degtineles ir nuotaika bus dar geresne :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grybo negalima u?gerti degtine- gali apsinuodinti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pajuokavau,Geiste.Zinau,kad gali buti liudnos pasekmes.Sakau,gal nebus apsinuodijimo.Gal tik lengvai "paves"

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius, toks jausmas mane da?nai kamavo, pirmaisiais ra?ymo forumuose menesiais. Atrodo "susidraugauji", pradedi galvoti apie ?mogo kaip apie pa?astama, o paskiau aptinki, kad ?tai jau menuo nera?o forume, neatsako a a? klausimus "Kur dingai". Tada suprantu, kad buvau tik vienas paveiksliukas i? daugelio internete begiojaneio, o tai ka susigalvojau buvo tik mano iliuzijos. Kartais net pagalvoju, ?mogui gal kas nutiko. Taip dingo viena interneto pa?astama po dangorai?io griuvimo- nebera?o ir tiek. Mano vyras sake, kad jo lankomame forume nutilo viena moteris i? Australijos po ?inutes apie kilusa gaisra. Kartais liudna, kai ne?inai kiek kitas ?mogus adeda emocijo a bendravima.Tiesiog skirtingos realybes...

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.