Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

....ir kliūną už sienų :rolleyes: :D :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
....ir kliūną už sienų :D :D :D

va va, butent, tuoj reikes sienas versti namuose :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki :smi:

Labai malonu, kad nepamiršot pasveikint manęs su gimtadieniu. Jūs tikri draugai :mirksiukas[1]:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai malonu, kad nepamiršot pasveikint manęs su gimtadieniu. Jūs tikri draugai :mirksiukas[1]:

Laikydama pikti neturejei prie ko prisikabinti :brrr: :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:lol: :brrr: :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip faina!!!!! Eitvyde pasirode..... :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip. Nemėgstu neatsakytų klausimų, neaiškumų ir pan..

Laikydama pikti neturejei prie ko prisikabinti :mda: :unsure:

Čia iš kur tokia info? Aš ant nieko nepykau... Kodėl forume nerašau maniau žinai. Na jei ne, tai pasakysiu..man nepatiko vėl išnaujo tas postų iškraipymas, žinučių dingimas ir pan. Bet tavo darbas užtikrint forumo saugumą, tad nebuvo ko pykt, liko tik priimti tai arba ne. Esu pedantė, ir tu žinai, kad labai didelį kiekį savo žinučių po paskutinio išdarkymo jau buva sutvarkius. O čia vėl iš naujo..tiesiog nusviro rankos. Nežinojau ar laikinas tas jausmas ar ne tad tiesiog norėjau pralaukti, pažiūrėti. Klausimas buvo ar nugalės mano pedantiškumas ar užsimerksiu į tuos žodžių kratinius ir grįšiu vien dėl žmonių, kurie čia yra...Užvakar (per gimtadienį) prisijungiau, nes kaip kvaiša tikėjausi, kad manęs čia dar nepamiršo ir bent vienas sveikinimas čia bus ir grįžimą pradėsiu nuo padėkos..dėja..

Siūlau dabar visiem forumiečiam draugiškai nupirkti didelią dovaną EITVYDEI ir važiuoti ją pasveikinti...

Maniau mane geriau pažįsti, pasirodo klydau, na supratau jau, kad daug kur klydau..būna... Šiaip jau dovanos man nieko nereiškia, tai tik materialus dalykas..

Geriau veliau, nei niekada. Nemanau, kad ji del to isizeide :P

Tikrai neįsižeidžiau, tiesiog nemalonu ir tiek. Paprastai aš nepamirštu jūsų gimtadienių, tikri draugai suprato, kad man tai svarbu ir pasveikino mane laiku...

Padėkos sveikinimų temoj nerašysiu..na merginos tikrai nekaip atrodo, kai aš sakau mano gimtadienis buvo..aaa tai sveikinam.. ;) na nenuoširdu visa tai, o šitam forume nuoširdumas man buvo itin svarbus faktorius..įtariu, kad nuoširdumas buvo tik iš mano pusės...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, nu tu cia ir parasei, jei mes tokie nejautrus ir nesupratingi tai jau atleisk!!! Gal reiketu kartais ir i save pasiziureti, o ne tik aplinkinius teisti?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sukonkretink, jei jau kažkuo kaltini. Ir aš nesakiau, kad jūs nejautrūs, tiesiog kitokie nei maniau ir tiek. Na nieko gi čia baisaus. Žmonės skirtingi ir kartais visai kitokie nei manei iš pradžių :smi:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gi pati buvai ištrynus savo info ir forumas niekam nepriminė apie tavo gimtadieni. Na negi visiem reikėjo užsirašyt į užrašų knygeles arba įsivest į telefonus kad va Eitvydės gimtadienio nepraleist. Nu man tai juokinga :mda: aš savo gimtadieni pati kartais pamirštu, 0 čia pasirodo turi forumiečių visų prisimninti :unsure:

Kaip pvz galiu pasakyt aš net Kiculės gimtadienį praleidau, o ji man ne tik internetinė draugė ji man šiaip tikra draugė, tai nepasveikinau tol kol nepamačiau sveikinimų forume, o jeigu nebūtų jų nebūčiau išvis pasveikinus, bet jai irgi giliai dzin.

Nu vie žo, man tai čia kaip vaikų darželį gavosi :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sukonkretink, jei jau kažkuo kaltini.

Nu ir is kur tu istraukei, kad tave kaltinu?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengva yra nepamiršti ir pasveikinti, kai yra priminimas. Kaip tik todėl ir ištyniau, kad pažiūrėt ar bent kasnors prisiminsit. Kiekvienas gi mes turim tam tikrų keistumų savyje. Na iš tų daugelio mano keistenybių yra ir šita. Nu nieko su tuo negaliu padaryt. Tau tai juokinga? Na ir puiku vis gyvenimas linksmesnis :unsure:

O šiaip tai nesuprantu ko jūs čia dabar užsipuolėt mane, gi tema šita emocijoms skirta, parašiau sarkastiškai savo emociją ir tiek. Gal tuo ir baikim?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.