Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Nu ir gerai, pasibuciuojam ir toliau vaziuojam :unsure: :mda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nu ir is kur tu istraukei, kad tave kaltinu?

Jeigu čia nekaltinimas, tai labai atsiprašau :unsure: , reiškias per jautriai suregavau :mda:

Eitvyde, nu tu cia ir parasei, jei mes tokie nejautrus ir nesupratingi tai jau atleisk!!! Gal reiketu kartais ir i save pasiziureti, o ne tik aplinkinius teisti?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šitaip greitai???Nė velnio,marš toliau peštis..sėdžiu čia kaip somnambulas apspangusi,tai bent svetimų emocijų pasisemsiu.

Aš aplamai nei vieno gimtadienio datos neprisimenu net apytiksliai poros mėnesių tikslumu,tai geriau ta tema patylėsiu.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reta: mano gi nepamiršai ir siurprizą dar suorganizavai :unsure:

Ir gana tuo klausimu

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O šiaip tai nesuprantu ko jūs čia dabar užsipuolėt mane

O čia iš kurios operos.

Eitvydė, tu tikrai labai jautriai į viską reaguoji , nes ant tavęs tikrai niekas nepuolė :mirksiukas[1]:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik tai gaila tavęs Eitvyde, kad su tokiais keistumais tau gyvenime labai sunku gyvent...Aš čia tikrai nuoširdžiai.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Specialiai atsiverciau forumo kalendoriu-ten Eitvydes gimtadienio nera.O tai kam reikejo istrinti?Na,nepykit,bet as visu forumieciu gimtadieniu tikrai neatsimenu.Bukit geri ir geros:neistrinkit savo gimtadieniu...O tai liksit nesveikinti ir nesveikintos... :mirksiukas[1]:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai net nejaukiai pasijutau dabar. Įsijungiau forumą,žiūriu Eitvydę sveikina,tai ir pasveikinau,o čia tokios emocijos verda,kad net kaltu pasijunti pasveikinęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule, kad aš dažnai per jautriai į viską reguoju, turėjai jau būt pripratus, tiesiog tokia esu ir tiek..nieko su tuo negaliu padaryt...

Indre, dėkui, kad bent užjauti :o

Zmonike, aš visų forumiečių gimtadienių irgi neatsimenu..pamenu ir sveikinu tik tuos, kurie svarbūs.

O dėl to kalendoriaus tai jūs taip ir nesupratot minties, bet jau ir nereik, nebeaktualu :geda:

Aš tai net nejaukiai pasijutau dabar. Įsijungiau forumą,žiūriu Eitvydę sveikina,tai ir pasveikinau,o čia tokios emocijos verda,kad net kaltu pasijunti pasveikinęs.

Leid, dėkui, kad pasveikinai :lol:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lengva yra nepamiršti ir pasveikinti, kai yra priminimas. Kaip tik todėl ir ištyniau, kad pažiūrėt ar bent kasnors prisiminsit. Kiekvienas gi mes turim tam tikrų keistumų savyje. Na iš tų daugelio mano keistenybių yra ir šita. Nu nieko su tuo negaliu padaryt. Tau tai juokinga? Na ir puiku vis gyvenimas linksmesnis :geda:

O šiaip tai nesuprantu ko jūs čia dabar užsipuolėt mane, gi tema šita emocijoms skirta, parašiau sarkastiškai savo emociją ir tiek. Gal tuo ir baikim?

Eitvyde na manau kad tu tikrai per audringai i tai suregavai, tikrai taves niekas nepamirso kaip zmogaus,o del gimtadienio tai zinok visiems visko pasitaiko tiktai nefainai lyg tu kaltintum ir pyktum ant visu,as suprantu kad tu esi labai jautri ir i visko per jautriai reguoji, bet zinok gyvenime yra svarbesniu dalyku del kuriu reikia nerimauti.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien gavau tokia sms, Labas,kas tau nutiko, kodel ne darbe? kaip laikosi tavo sunelis :bredis:

Na zinokit name besina, kai zmones savo nuomone kur nereikia kysa, na koks kam skirtumas... Prie kam cia sunelis? O gal dukrele? Na kaip zmones nepagalvoja ka raso...

Man isvis nera juokio skirtumo,bet susibesinau as :geda: :lol: :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tau čia parašė? :bredis:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.