Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Kicule, nesinervuok :glare: , viskas bus ok :unsure:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kicule, nesinervuok :glare: , viskas bus ok :unsure:

Zinau :super: O kaip kitaip?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir dantu "stiprumas"pas mane... ;) Anksciau nuskilo vienoje puseje apacioje vadinamas protinis dantis,o vakar kitoje puseje... :geda: Absurdas kazkoks.Tai dar gerai,kad ne priekyje...Ir gerai,kad kaip tik lankausi pas dantiste,tai uzlopys prie to paties. Reikia isvadas daryti:arba kalci saujomis ryti,arba maziau valgyti :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS tavo vietoj isvis ji israuciau :lol: :mda: ne as rimtai. Man kazkada stomotologe sake, kad ,jei jau prades kuris nors "protinis" gesti, tai galima ji israuti ir tiek, nes jie labai silpni dantis :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha,as irgi girdejau,kad silpni protiniai dantys,o ir proto nepriduoda :mirksiukas: ,nors ir protiniais vadinasi.Gal ir geriau butu israuti,o tai vel paskui kankintis reikes...Gerai sakai,kicule. :lol:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dieve kiek aš prasikankinau su tas protiniais kol jie man išdygo, reikėjo daryt operacija ir t.t. :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Protiniai dantys isdygsta, kai zmogus pasiekia savo protiniu galimybiu virsune, kiek teko girdet.

Man ko gero dar net nera isdyge, dar ne pakankamai protinga :mirksiukas:

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Protiniai dantys isdygsta, kai zmogus pasiekia savo protiniu galimybiu virsune

Kažkokia nesamonė :mirksiukas: kaip gali būdamas 18 metų būt protingas?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pirmieji protiniai isdygo kokiu 18metu,paskutinieji 25-26 metu.Tai,vadinasi tada buvo mano protingumo bumas... ;) Kaip as tuo nepasinaudojau?Dabar neber ko stengtis-protingesne nebebusiu :super:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal sakau man taip jie ir neisdygs ..... nusibodo jau laukti :super: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali ir neišdygti. Ne visada išdygsta.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal sakau man taip jie ir neisdygs ..... nusibodo jau laukti ;) :)

Tai menkas nuostolis,jei ir neisdygs...Paskui tik takelius pas dantista minti reikes...Maziau dantu,maziau skyluciu... :super:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.