Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

o as nekenciu saves... :D Jau tokia flegma esu,jau tokia geriete...Ir kodel negaliu isrezti pikto zodzio?... :tongu:Visada nutyliu,blemba... ;) Nugi vakar parduotuvej...Issikroviau prekes is vezimuko ant prekystalio.Uz manes stovejo tokia babania.Tai tik spejau pasitraukti-ji savo krepsi su prekemis beveik ant mano prekiu... :lol: Nutylejau...Susikroviau prekes,laukiu cekio ir telemaximos papildymo-tai ji beveik mane nustume i sona ir krauna savo tuscia krepsi beveik man ant rankinuko.... :geda: Pasitraukiau i sona,bet taip pikta ant saves

O dar sako jaunimas neisaukletas...Pacios kaip elgiasi... :lol:

nenusimink zmonike, bet kitasyk nenutilek ,leptelk ka nors gero, :geda: tai nesielgs kaip kaiules ;), paskutiniu metu ir as pastebiu kad babules isnaglet baigia :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o as nekenciu saves... :( Jau tokia flegma esu,jau tokia geriete...Ir kodel negaliu isrezti pikto zodzio?... :tongu:Visada nutyliu,blemba... :tongu: Nugi vakar parduotuvej...Issikroviau prekes is vezimuko ant prekystalio.Uz manes stovejo tokia babania.Tai tik spejau pasitraukti-ji savo krepsi su prekemis beveik ant mano prekiu... :angry: Nutylejau...Susikroviau prekes,laukiu cekio ir telemaximos papildymo-tai ji beveik mane nustume i sona ir krauna savo tuscia krepsi beveik man ant rankinuko.... llaime: Pasitraukiau i sona,bet taip pikta ant saves

O dar sako jaunimas neisaukletas...Pacios kaip elgiasi... :angry:

tai dar dziaukis kad ji nepasioeme ta tokios prekes ir nenusinese nes sias laikas ir to pasitaiko :coffee:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai dar dziaukis kad ji nepasioeme ta tokios prekes ir nenusinese nes sias laikas ir to pasitaiko :coffee:

:angry: Prajuokinai :angry:

O as tokia gerute,buciau stovejus ir ziurejus... :tongu:

Nu gal tada jau buciau praverusi burna llaime:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:angry: Prajuokinai :angry:

O as tokia gerute,buciau stovejus ir ziurejus... :(

Nu gal tada jau buciau praverusi burna llaime:

dabar tai juokinga bet kai tau tai atsitinka tai jau nenejuokinga :tongu:

nemanau kad stovetum ir ziuretum kaip bobulensija skraunasi tavo prekes ir tau neatiduoda :coffee:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras vaizdelis butu:ji prekes kraunasi i savo krepsi,o as is jos krepsio i savo.... :coffee:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as nekenciu saves... :( Jau tokia flegma esu,jau tokia geriete...Ir kodel negaliu isrezti pikto zodzio?... :tongu:Visada nutyliu,blemba... :tongu: Nugi vakar parduotuvej...Issikroviau prekes is vezimuko ant prekystalio.Uz manes stovejo tokia babania.Tai tik spejau pasitraukti-ji savo krepsi su prekemis beveik ant mano prekiu... :angry: Nutylejau...Susikroviau prekes,laukiu cekio ir telemaximos papildymo-tai ji beveik mane nustume i sona ir krauna savo tuscia krepsi beveik man ant rankinuko.... :unsure: Pasitraukiau i sona,bet taip pikta ant saves

O dar sako jaunimas neisaukletas...Pacios kaip elgiasi... :angry:

Nu tu bl... duokit man kas tokią babanią :angry: nebenorėjų ji išvis daugiau į parduotuves vaikščioti, jau mane tai visad tyldo net maniškis, nes aš vis kam nors ką nors lepteliu :doh:

Nu žmonike, tu ir gerietė :sird:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as ir tylet negaliu.... nu negaliu ir viskas... :angry:

Vakar taip pat vos nesusikoliojau, maniskis jau raminti mane pradejo...

Nuvaziavom uzsakyt dukrytej nauja lova... paprasem gobeleno pavyzdziu,issirinkom... toliam stovom ir aptarynejame...viena is pardaveju- na tai uzsakyneite ar ne... tipo kiek laukti galima :unsure: nu blin... ir dar tokiu tonu...

na as ir pradejau :angry: ji aisku uztylo greitai paskui... maniskis ramina, sako nerek ir pan., o as ant visos sales- labai patinka zmoniu kultura ir bendravimas su klientais :angry:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha bet rimtai, paskutiniu metu išvis aptarnaujančioje sferoje kažkoks nesusipratimas atrodo įvykes, tu esi kaltas kad kažką perki ir trukdai pardavėjai skaityti žurnalą ir t.t. ir .t.t ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ji matai matyt pergyveno kad me apsigalvosime :angry: ir kas cia per tok idomu uzsakymas,kad teveliai vaiko norus taip pildo :angry: mes rinkomes "tigrino gobelena" nes Livija labai nori "tigrines lovos" :angry: + ir prie kambario mums idealiai tinka ta spalva :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunuoles,kad uz save pastovit...Zaviuosi tokiais zmonemis.As tai tokia vepla... :unsure:

As suprantu,kad sunkus darbas tu pardaveju-ne iseiginiu normaliu,ne svenciu,bet juk zinai kur kisi savo galva,tai buk maloni ir aptarnauk kaip reikia...Pritariu,kad dabar kartais ne nesinori i parduotuve eiti.Cia ,pas mus dirba kelios...Tai kalta pasijauti,kad atejai apsipirkti... :angry:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gyvenimas privercia uz save pastoveti :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmonike, esi teisi, pardavejos kaip tik turetu paskui tave lakstyti ir bandyti visaip itikti, o ne atvirksciai..Kicule, o tu tai saunuole, kad tai pardaevjai viska isrezei, taip ir reikia :lol: Oi net ir as susinervinau, kai prisiminiau, kaip praeita vasara bandem Alytuje vejeli nusipirkti :tongu::angry: nu jau tokio abejingumo ir storzieviskumo as gyvenime nemacius :tongu: Atejom i parduotuve, o pardaveja sedi uz prekystalio ir sau zurnala skaito, as kaip pripratus visalaik pasisveikinu su pardavejomis ieidama i parduotuve, o ta net galvos nepakele, tiesiog ignoravo..Teko paciai is galo sales ateiti ir paprasyti, kad pajungtu vejeli, kad galetumem paziureti, kokio stiprumo ir pan. Tai vos is kedes issirope ir dar su tokiu veidu, kad atrodo ji cia mums baisine paslauga daro palikdama savo silta vietele :geda::angry: Bandem klausti dar keleta klausimu, bet toks ispudis susidare, ko jus cia manes klausinejat, lyg as netureciau ka veikti..Nu susinervinau juodai, sakau nu bet jusu ir aptarnavimo lygis, buciau gal ir nupirkus ta vejeli is ten, bet taip sunervino, kad nuejau i kita parduotuve ir toki pati is ten nusipirkau..Nors ir toj kitoj parduotuvej visokiu nesamoniu su pardavejais buvo, bet tada kaip tik labai reikejo vejelio, tad prikandau liezuvi, nors nervukai viduje po to visa diena vire :tongu::mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.