Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

gerai kad man neteko su tokimos pardavejomis susidurti :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip, bet daug kas ta negrazu elgesi patiria ir pajaucia :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man nepatinka, kai vos įėjus į parduotuvę prišoka ir klausia kuo gali padėt, ir net kai pasakai, kad nori pasižvalgyt, tai vistiek domisi kas konkrečiai domina.. kartais gi nieks nedomina, tik pavėpsot užeini :mirksiukas: o jos įkyriai sekioja.. gal kai nori kažko, tai čia super aptarnavimas, bet man labiau patinka, kai užėjus nesikabinėja, laukia kol kviečiančiu žvilgsniu į jas pažiūrėsiu :super: .. turbūt kiek pirkėjų tiek nuomonių :lol:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va sitas dalykas mane irgi nervina ypac kai tik pasizvalgyti ateini, kai nori kazka issirinkti ir dar reikia konsultanciu pagalbos tai jso kaip tik nesulauksi :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip supratau-arba pardavejos visai tingi ruriuka pakelti,arba apgobia perdetu demesiu....

Kad slankioja is paskos,ir man nepatinka...Bet kai paklausti bijai,tai irgi nei siaip,nei taip...Geriausia butu,kad neslankiotu kaip seseliai,nepristotu kaip vantos lapas prie....,bet paklausus NORIAI atsakytu ir aptarnautu.O del sveikinimosi....As irgi visada pasisveikinu ir padekoju(mama taip isauklejo),tai is 10 gal kokios 3-4 pardavejos daro ta pati...Buna,kad paziuri kaip i ateivi...Gal jos neprate,kad su jomis sveikintusi... :super::mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man nepatinka, kai vos įėjus į parduotuvę prišoka ir klausia kuo gali padėt, ir net kai pasakai, kad nori pasižvalgyt, tai vistiek domisi kas konkrečiai domina.. kartais gi nieks nedomina, tik pavėpsot užeini :mirksiukas: o jos įkyriai sekioja.. gal kai nori kažko, tai čia super aptarnavimas, bet man labiau patinka, kai užėjus nesikabinėja, laukia kol kviečiančiu žvilgsniu į jas pažiūrėsiu :unsure: .. turbūt kiek pirkėjų tiek nuomonių :bredis:

Kas dėl kviečiančio žvilgsnio, man yra tekę bent penkias minutes prie norimos prekės trypčioti ar iš naujo ateiti. Laimei esu kantri ir dar taip retai pasitaiko.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man nepatinka, kai vos įėjus į parduotuvę prišoka ir klausia kuo gali padėt, ir net kai pasakai, kad nori pasižvalgyt, tai vistiek domisi kas konkrečiai domina.. kartais gi nieks nedomina, tik pavėpsot užeini :geda: o jos įkyriai sekioja.. gal kai nori kažko, tai čia super aptarnavimas, bet man labiau patinka, kai užėjus nesikabinėja, laukia kol kviečiančiu žvilgsniu į jas pažiūrėsiu :) .. turbūt kiek pirkėjų tiek nuomonių :)

taip sitas dalykas ir man labai nepatinka. negaliu pakesti kai prieina ir klausineja... norisi ramiai pasizvalgyti, o tokie ikyrumai tiesiog varo iseiti is parduotuves, nes buna uzeinu be pinigu ir tik paziureti, o konsultantes tiesiog isvaro ir privercia nejaukiai pasijausti labai....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as galeciau daug apie tai kalbeti, nes dirbus aptarnavimo sferoje ir zinau, kaip turetu buti, kad zmogus jaustusi patogiai ir zinotu, kad gali bet kada prasyti pagalbos ir jos sulauks..Man irgi nepatinka, kai pardavejai prisoka ir neleidzia normaliai apsidairyti :) bet cia labai daug kas priklauso nuo parduotuves savininko ir kiek laiko jis skiria apmokyti savo darbuotojus tinkamos elgsenos su pirkejais :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu as galeciau daug apie tai kalbeti, nes dirbus aptarnavimo sferoje ir zinau, kaip turetu buti, kad zmogus jaustusi patogiai ir zinotu, kad gali bet kada prasyti pagalbos ir jos sulauks..Man irgi nepatinka, kai pardavejai prisoka ir neleidzia normaliai apsidairyti :) bet cia labai daug kas priklauso nuo parduotuves savininko ir kiek laiko jis skiria apmokyti savo darbuotojus tinkamos elgsenos su pirkejais :geda:

zinau Nicole, kad kai esi ten dirbusi tai supranti kad taip reikia elgtis... kad taip reikalauja savininkas. mano brolis yra dirbes konsultantu parduotuveje-tai jis pasakojo kad jam paciam jau tokie prisokimai prie zmoniu buvo nusibode, bet taip reikejo.... :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kas dėl kviečiančio žvilgsnio, man yra tekę bent penkias minutes prie norimos prekės trypčioti ar iš naujo ateiti. Laimei esu kantri ir dar taip retai pasitaiko.

mano pusseserei buvo kad psaugo po panasaus ivykio issivede nes pagalvojo kad ji voge :mda::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, taip ir pasijunti apėjus antrą ratą apie norimą prekę.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.