Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Na mano toks komiškas nervas :lol:

Noriu parukyt, o neturiu namie, tik mašinoj, ir tyngiu eit pasiimt, o taip pyktis ima nat pačios savęs, ir kad parukyt noriu ir kad tyngiu :lol: :lol: :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noriu parukyt, o neturiu namie, tik mašinoj, ir tyngiu eit pasiimt, o taip pyktis ima nat pačios savęs, ir kad parukyt noriu ir kad tyngiu :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: geras :lol: :lol: :lol: man tai panasiai buna. tik dar baisiau as tingiu buna i virtuve nueiti paimti cigareciu.... o dar geriau noriu rukyti, o tingiu eiti :lol: :lol: :lol: :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsimenu as i jausma ir nerva :lol:

o as dabar an aves pykstu... sedziu kazin kiek... o namai dar netvarkyti :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: geras :lol: :lol: :lol: man tai panasiai buna. tik dar baisiau as tingiu buna i virtuve nueiti paimti cigareciu.... o dar geriau noriu rukyti, o tingiu eiti :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu man tai žinai iš penkto aukšot reik nusileist(laiptais) ir vėl pakilti, todėl ir tyngiu, tai knisu dabar visus namus sakau gal rasiu ką :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu man tai žinai iš penkto aukšot reik nusileist(laiptais) ir vėl pakilti, todėl ir tyngiu, tai knisu dabar visus namus sakau gal rasiu ką :lol:

tokiu atveju galima ir patinget tik reikia nora kazkaip tai numalsinti :lol: :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jūs įsivaizduojat, mano cigaretės buvo striukės kišenei, aš ten net neieškojau, nes visad dedu į rankinuką :super: tai prasėdėjau nerūkius iki tol kol išėjau važiuot į miestą :lol: :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O jūs įsivaizduojat, mano cigaretės buvo striukės kišenei, aš ten net neieškojau, nes visad dedu į rankinuką :doh: tai prasėdėjau nerūkius iki tol kol išėjau važiuot į miestą :doh::super:

vat tai tau :lol: :lol: :doh::hm: taip dazniausiai ir buna :super::super::super: :lol: na bet dabar turbut atsiemei per visa laika? prisirukei ir net apsirukei??? :lol: :lol: :lol: :lol: :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vat tai tau :super: :lol: :lol: :doh: taip dazniausiai ir buna :hm::super::super::super: na bet dabar turbut atsiemei per visa laika? prisirukei ir net apsirukei??? :lol: :lol: :lol: :lol: :mirksiukas:

oi ne, viskas kaip visad, nei persirūkiau nei ką, parukiau ir atrodo čia dabar visai aš ir nenorėjau(jau po laiko :lol: ) save apgaudinėjau :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi ne, viskas kaip visad, nei persirūkiau nei ką, parukiau ir atrodo čia dabar visai aš ir nenorėjau(jau po laiko :mirksiukas: ) save apgaudinėjau :super:

aha kai parukai tai atrodo kad visai ir nereikejo to, bet kai norisi ir nera, tai buna ojojoj :lol: :lol: :doh::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O jūs įsivaizduojat, mano cigaretės buvo striukės kišenei, aš ten net neieškojau, nes visad dedu į rankinuką :lol: tai prasėdėjau nerūkius iki tol kol išėjau važiuot į miestą :doh: :lol:

na izvelk tame ir pliusu keliom cigaretem maziau surukei siandien :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau savaite laiko man namu "arestas"... ;) Tai lietus lijo,tai oras ne koks,o dabar vaikai serga...Ir dar sedesiu-neaisku kiek...Bent jau sia savaite,itariu.... :mirksiukas: :x1:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.