Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Sakes, Kicule, isivaizduoju, kaip jautetes :super: tikri bjaurybes :flower: o jus signalizacijos neturejot masinoje??

Ledi_x, kaip jums su masina sekesi, ar laiku sutvarke radiatoriu??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sakes, Kicule, isivaizduoju, kaip jautetes :super: tikri bjaurybes :super: o jus signalizacijos neturejot masinoje??

Yra signalizacija,bet matyt labai greitai prasinese,arba zmines patis bijo ka sakyt ar pan., jei kas ir mate :flower:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai parazitai tie vagys..nzn ka tokiems daryti..net prie kliniku negalima ramiai masinos palikti...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui, gerai. Grizome is "zakso" ir masina uz valandos atvaziavo :flower: teko pasivazineti su kita masina. na bet svarbiausia, kad sutvarkyta.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai jau cia matyt profai veike, jei signalizacijos nebijojo :D :P o magas jauciu labai geras buvo, ar ne??

na ne pats prasciausias :D man jo labiausiai ir gaila :geda:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nea,aciu dievui stiklaj vietuoj!!!

Mes taip prieinam prie masinos,as ziuriu i salona,ziuriu pilna laidu kazkokiu,bardaciokas atidarytas :P galvoju gal maniskis buvo su dukryte atejas iki masinos kol manes lauke...bet kodel tada ta bardacioka paliko... ir staiga klausiu saviskiu,jis tik pasiziurejo i mane... ir viskas aisku... greitai i bagazine...stipriako ir ner :geda: :D

Sugadino spynele prie vairuotojo,atidaro tik su pulteliu,su raktu jau neatidarysi :D

taip slystu pasidare :D

uzjauciu kicule, prie kliniku daznai taip buna, jau ne is vieno ta girdziu, kad prasuka spynele ir ilenda. Mano drauges tevui ir pasato taip vos nenuvare, laiku atejo, nu zodziu kazkas ten ir ivyko :doh: . Jie parazitai diena ir veikia, nes maziausias itarimas kazkam buna. :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisidėsiu ir aš. Tėvelio Mazdai prieš porą savaičių numerius nulupo :D tikrai kad juos pačius apvogtų!

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prisidėsiu ir aš. Tėvelio Mazdai prieš porą savaičių numerius nulupo :D tikrai kad juos pačius apvogtų!

nu sakes :D

dar ir numeriu kazkaip prireike :tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mum dar neteko susidurt su ilgapirsciais. Bet Klaipedoje prie senuku kazkas sugebejo veidruduka nulaust ir dingti :doh:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man isivaizduokit koks bajeris buvo.

Siek tiek anksciau rasiau kad is masinos pavoge maga ir garso stiprintuva.

Tai vat radau as savo maga ir stipriaka skelbimuose,net foto ideta :lol: Is pradziu net per sirdi siurpuliukas perejo... patikrinom pardavejo telefono numeri,tas pats zmogus parduoda :doh:

Maniskis nuvaziavo i policija,papasakojo viska,sako as tikrai zinau kad ten mano daiktas ir pan., nors butu gerai ir gyvai ji pamatyt... ir ka ... ir nieko... viska surase,aprase ir tiek... policijoje pasake,kai jusu maga rasim paskambinsim jums :doh::doh: Tai gi ji parduos sako ... nu gal ir parduos sako policininkas,bet mes dabar nieko padaryt negalim :geda:

na ir va... ir kas is to kad as radau savo daikta :tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.