Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Kartais trumpam nukrypti nuo temos nieko baisaus ypač kai forumas "emocijų" :lol:

:lol: grynai asmeninė nuomonė

bet nemanot kad ta mano nuomone kokia ji bebutu jusu akimis durna turetumete toliaruoti ir ja priimti.

dinariuk, priimti mes jos neturim, o toleravimas, tai nėra tylėjimas, nes tylėjimas, tai labiau pritarimas tavo mintims. Jeigu kažkas nepritaria, tai ir išsako savo nuomonę. Tavo nuomonė yra vienokia, kito kitokia, dar kito vėl kitokia...ir tai yra puiku.. vienodiems žmonėms neįdomu būtų bendraut :flowers:

aciu tau nicole uz ypatinga palaikyma is taves teisiog dvelkia siluma bendraujant :lol:

o gyvai susitikus ji dar ir jaučiama :lol:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:lol: oi Eitvyde prajuokinai :D aciu labai, malonu, kad taip apie mane galvoji :geda::flowers:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kartais trumpam nukrypti nuo temos nieko baisaus ypač kai forumas "emocijų" :D

:lol: grynai asmeninė nuomonė

dinariuk, priimti mes jos neturim, o toleravimas, tai nėra tylėjimas, nes tylėjimas, tai labiau pritarimas tavo mintims. Jeigu kažkas nepritaria, tai ir išsako savo nuomonę. Tavo nuomonė yra vienokia, kito kitokia, dar kito vėl kitokia...ir tai yra puiku.. vienodiems žmonėms neįdomu būtų bendraut :flowers:

o gyvai susitikus ji dar ir jaučiama :geda:

bet jei tu ne priimi kito zmogaus nuomones ar jos netoliaruoji tada ir gaunasi nesusipratimai ir kazkam buna nebemalonu cia buti tai jis ieskosi kito prieglobscio.

juk nenormalu kad sedetum prie kompo ir pyktumiesi su zmonemis vien del to kad jie nepriima tavo nuomone, kam to reikia?

bent jau as cia ateinu atsipalaiduoti ir gerai laisva laika praleisti, o ne nervuotis ar pyktis.

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelabai suprantu ką nori pasakyt tuo "priima"

na sakykim, kad aš sakau, kad kažkas yra labai gražu, o tavo nuomonė yra kad tai negražu, tai kaip tu elgiesi, kad parodai, kad priimi mano nuomonę, ją toleruoji, bet išreiški ir savo..tu man pavyzdėlį a? :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gyvai susitikus ji dar ir jaučiama :flowers:

Pritariu, tikrai Nicole labai šiltas ir mielas žmogus :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu baikit mergaites, o tai jau rimtai man pradejo geda darytis :lol: aciu jums labai, bet is tiesu, tai viskas priklauso nuo jusu, as atiduodu tai, ka gaunu is jusu - siluma ir malonu bendravima :geda: ir tai visai nesunku :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blyn...Kokia skleroznike :wacko: ...Nu siaubas...Norejau per kompa paziureti,ar yra pinigeliai pervesti i saskaita uz vaikus ir...neprisimenu slaptazodzio... :super: Galu gale uzblokavau registracija ir viskas...ka dabar daryti???Ten kas pora menesiu reikalauja pakeisti slaptazodi,tai as vis ir keiciau,ir keiciau,ir sikart nepamenu nors prie sienos statykit... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Blyn...Kokia skleroznike :wacko: ...Nu siaubas...Norejau per kompa paziureti,ar yra pinigeliai pervesti i saskaita uz vaikus ir...neprisimenu slaptazodzio... :wacko: Galu gale uzblokavau registracija ir viskas...ka dabar daryti???Ten kas pora menesiu reikalauja pakeisti slaptazodi,tai as vis ir keiciau,ir keiciau,ir sikart nepamenu nors prie sienos statykit... :super:

tai dabar jauciu teks varyti i banka, nes mano draugei taip buvo :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Blyn...Kokia skleroznike :wacko: ...Nu siaubas...Norejau per kompa paziureti,ar yra pinigeliai pervesti i saskaita uz vaikus ir...neprisimenu slaptazodzio... :wacko: Galu gale uzblokavau registracija ir viskas...ka dabar daryti???Ten kas pora menesiu reikalauja pakeisti slaptazodi,tai as vis ir keiciau,ir keiciau,ir sikart nepamenu nors prie sienos statykit... :super:

zmonike,pirmadieni i banka teks vaziuoti :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man paciai taip buvo..be banko neissiversi cia jau

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Och, :super: tai tada teks ir man vaziuoti...Pasimokiau:dabar viska rasysiuos...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.