Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

Vilke, nesinervuok :flowers:

Buna kartais ;)

Gal reikia ismokti tiesiog nekreipti demesio :flower:

As anksciau buvau visiskas "degtukas" man mama skydavo, tu turi save stebeti ir bandyt pasikeisti, nes taip negalima :doh: As nuo tokiu zodziu isvis :)

Bet buvo laikas kad tikrai susimastydavau ka ir kaip darau, i ka kaip reaguoju.

Galiu pasakyt kad po vaiku gimimo esu labai pasikeitus. Nezinau kas manije pasikeite, bet tam kad stipriai prarikdyti, reikia labai isvesti is kantrybes :D

Kai kas nors labai stipriai sunervuoja, pasistenk pagalvoti apie ka nors labai malonas, grazaus... gal pades nusiraminti, atsipalaidoti ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip mergaites sutinku su viskuo ka sakot, mane irgi ne kiekviena diena tai nervuoja, bet va ima ir truksta kantrybe karts nuo karto, kai jau apsikest negaliu, tai tada jau stoga rauna ;) , tai dada jau baruos kaip reikalas :flower:

O kasdien tai nesibaru, nes taip ir nuo galva isikvarsint pykciu galima.

Visad stengiuosi buti maloni net nepazystamiems, o jie nesupranta kodel tu jiems maloni :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekenciu mb mamos, nu taip nuotaika sugadino.... :mellow:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D Siandien jauciu pykti, del kaikuriu zmoniu perdeto saves vertinimo, vos ne unikumas :mellow: ir del daznu tos pacios frazes kartojimo, kaip tai nervina.

Amzinu klausimu kur tas ar anas ir apsimetinejimo 5m vaiku ir buko uzsispyrimo.

Nervuoja tai, kad tiesiog kaip tens sakoma auros nesutampa matyt, bet stengiesi buti maloni, tai dar labiau provokuoja, o kai isprovokuoja dangstosi uz kitu nugaru ir t. t. tipo as nekaltas jis pats pradejo as tik auka, o as sakau trumpai "atsakyk uz bazara"!!!!! :girl_witch:

visad stengiuosi buti maloni ir nesu pikta, bet vat provokuoja ir provokuoja, kol kantrybe baigias ir tada jau galva esu pasiruosusi nutraukt, kodel kiti negalvoja kaip jauciasi kitas ir nebijodami "sika " ant galvos ir puikuojasi, nors dazniausiai tai tik ivaizdis, o is esmes yra slidus kaip gyvates :girl_witch:

O ką daryti, kai toks visada šalia...

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kievienas turi teisi rinktis :D

Yra tokia tema" Geriau jau but vienai, negu su bet ko" :mellow:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nekenciu mb mamos, nu taip nuotaika sugadino.... :bredis:

tos anytos velnio pramanytos, nekreipk demesio, nesigadinks sau nervuku :D

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAI TADA REIKIA BEGTI KUO TOLIAU :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jau klausykit nebegaliu, šendien išvedžiau savo klecką į daržą, einam ogo žiūri ta ..... mūsų laukia, žinokit taip susinervinau, kad net su skėčiu veidą užsidengiau, jau galvojau nors vieną kartą nueisim normaliai į darželį abu, tai ne b...

aš nesuprantu ar ji viena negali vesti savo vaiko, nu ką nuo pirmadienio pradėsiu po 8 20 išeidinėti iš namų, tada gal nesusitiksiu, porą dienų

jūs žinokit jei aš ankščiau vedu ir ji ankščiau veda, jei aš vėliau ir jinai vėliau, nu jau nebeturiu nervų

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu jau klausykit nebegaliu, šendien išvedžiau savo klecką į daržą, einam ogo žiūri ta ..... mūsų laukia, žinokit taip susinervinau, kad net su skėčiu veidą užsidengiau, jau galvojau nors vieną kartą nueisim normaliai į darželį abu, tai ne b...

aš nesuprantu ar ji viena negali vesti savo vaiko, nu ką nuo pirmadienio pradėsiu po 8 20 išeidinėti iš namų, tada gal nesusitiksiu, porą dienų

jūs žinokit jei aš ankščiau vedu ir ji ankščiau veda, jei aš vėliau ir jinai vėliau, nu jau nebeturiu nervų

man atrodo kad pora dienu nesimatydama- bedos neisspresi.. jei zmogus yra per daug bukas, kad suprastu tavo uzuominas, tai tada jau susikaupk ir pasakyk - tiesiai sviesiai, ar jai viskas gerai... ir kad tave vargina toks 'sekiojimas'

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir labai nervinuosi, pergyvenu del skrydzoio- nebijau lektuvu visai- net dievinu juos, bet visuomet pergyvenu kaip mazoji.......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai keletą dienų nervino visi beveik žmonės, gal koks pms :( bet jau taoip nervavo, kad negaliu, atrodo, kad arba visi durni, arba tavęs nesupranta. Nu diena tokia buvo, kai norėjosi rėkti ant visų jau :flowers:

p.s. Vilke, žinau apie ką kalbi, man irgi tai kelia tas pačias emocijas. Ir jaučiu dar daug kam. Man tai blogio sėkla kokia tai.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl yra sakoma ko sieki niekam nesakyk nes neišsipildys????

Kažkoks durnas man posakis, nes pradėjo viskas pildytis, nesuprantu kodėl, bet kaip tyliu lyg vandens prisėmus viskas vyksta kaip planuotą, o kartais atrodo pasidžiaugi kad ir artimiausiais žmonėmis ir š... gaunas????

Arba sieki kažko labai, tikiesi, dėdi visas pastangas ir tau špyga taukuota po nosiai pakiša???

Guodžiuosi tik tuom kad kas mūsų nesutrypė padarė stipresniais, bet kažkaip vistiek šudina ant širdies....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.