Pereiti prie turinio
useris

Nervuojames toliau :)

Rekomenduojami pranešimai

sunku ir taip eia su tom moterim...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
sunku ir taip eia su tom moterim...

Galvoji,moterim su tavim lengva :)

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O a? pusei septynio u?sira?iau bir?tone avonias :clap: :clap: :clap:

Papildita:

Tik ne?inau dar kokia vonia :) . Gal kas galit patar, va jo apra?ymai.

a? noreeiau lyg ir juros dumblio ir vaista?olio, bet ka?i ar galima dvi i?kart :hm: ?

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viena diena a viena, kita diena a kita...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau vaista?olio vonioj :) .

Kita savait? u?sira?ysiu masa?ui, ir perlinei bei vaista?olio voniom....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kiek kainuoja normalus masa?as, ?iuriu akainiai tai visokie, o kaip i?sirinkti toka normalo masa?a, eia reik viska susumuoti? Indrute, ar tu jau bandei?

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai kiek kainuoja normalus masa?as, ?iuriu akainiai tai visokie, o kaip i?sirinkti toka normalo masa?a, eia reik viska susumuoti? Indrute, ar tu jau bandei?

Ne ?inok dar neband?iau, nes masa?istas(pabre?iu masa?istas :geda ) Buvo u?imtas iki pat devynio, nors dirba iki puses devynio.

O ?iaip jo reik susumuot, a? klausiau. Pvz a? noriu galvos, sprando, nugaros, blauzdo ir pedo masa?o tai kainuoto 19,10 lt.

Bet ?iaip labai fainai atrestauruotos gydyklos. O ir baseiniukas super fainas, su povandeniniu masa?u, sukuriais ir visokiom srovem.

Tai va kita savait?, pirmadiena ar antradiena, va?iuosiu. Dar plius noriu a turki?ka pirta ir baseiniuka :bigsmile: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne, deja man nei PMS nei a? ne?eia. ?iaip daug rupeseio turiu. Ir galo nesimato, ka?koks tai prakeiktas metas prasidejo :cray

Man jau pus? meto ka?koks juodas debesis. Ka darau, niekas nesiseka...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man jau pus? meto ka?koks juodas debesis. Ka darau, niekas nesiseka...

Ale ir kodel mum taip? A? vis save guod?iu kad visada gyvenime buna nuopolio ir kilimo. Bet kaip man jau tas nuopolis atsibodo :doh . Noriu kad jau viskas kilto auk?tyn :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekada labai netikejau horoskopais, bet Palmyros horoskopai man da?nai tinka... Anot jos, mano gyvenima dabar veikia ka?koks juodasis menulis, todel nesiseks dar iki lapkrieio... A? jau ir patikejau, nes tikrai- ko imuosi, tas nesiseka... Gi iki ?iol teisio neturiu...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Gi iki ?iol teisio neturiu...

Tai ko gi GEISTE? Nejaugi taip viskas nesiseka? :mamba:

Sekmes tau, galvok tik apie gera ir viska bus gerai :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo ding?s internetas, paeiam naudojimosi akar?ta :piktas ir visai dienai...

Niekada labai netikejau horoskopais, bet Palmyros horoskopai man da?nai tinka... Anot jos, mano gyvenima dabar veikia ka?koks juodasis menulis, todel nesiseks dar iki lapkrieio... A? jau ir patikejau, nes tikrai- ko imuosi, tas nesiseka... Gi iki ?iol teisio neturiu...

Negerai, Geiste, jei ka?kuom tiki tas ir pildosi, va tiki ,kad tau iki lapkrieio nesiseks, tai taip ir bus, o manyk, kad visa tai nesamones...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.