Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kartais taip siutina

Rekomenduojami pranešimai

O mane siutina kartais viskas aplinkui... O labiausiai tai, kai žmonės netesi pažadų. Nu tiesiog negaliu pernešt. Arba dar tai, kad tarkim aš susiplanuoju dieną, ir tuos planus kažkas sugriauna prieš pat jiems įvykstant. Nervuoja kai žmonės randa krislus kito akyje, o savoje rąsto nepastebi. Žodžiu...

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Suvalgai saldaini ir grauzi save puse dienos...

Sukerti torto gabaleli-isvis pikta ant viso pasaulio,kad taip nevienodai kg dalino...

Blyn,kartais pagalvojo-koks cia gyvenimas-grauzti save del kiekvieno i paros skaiciu nebeitelpancio kasnio... ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mane siutina tai kad kelinta diena sėdžiu be mašinos, vis ko nors iki galo nesutvarko, atvaro vakare mašina o pasirodo kažko trūksta dar ;) įdomu kaip šis vakaras bus? :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siuo metu isiutau ant vyro jam geriau paplepet su pazistamu nei sutvarkyt del jo kaltes isbirejusias lentynas sekcijoje, kurios griudamos sudauze visus mano indus :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siuo metu isiutau ant vyro jam geriau paplepet su pazistamu nei sutvarkyt del jo kaltes isbirejusias lentynas sekcijoje, kurios griudamos sudauze visus mano indus :super:

ojei... uzjauciu del indu ir del vyro ... imk gelyciu geriau :rolleyes: isdustu namo langai nuo mano rekimo, jei man taip butu :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siuo metu isiutau ant vyro jam geriau paplepet su pazistamu nei sutvarkyt del jo kaltes isbirejusias lentynas sekcijoje, kurios griudamos sudauze visus mano indus :super:

užjaučiu Butaforija, žinai jie dauguma tokie, o indų tikrai gaila

nepyk, imk gėlių :rolleyes:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir pykstu ant vyro, pastoviai jau... nieko jis negali namuose sutvarkyt,jam geriau pirty kazka meistraut.suprantu, neguli gi.. bet gi per puse metu jau viena dienele galetu paskirt ir sutvarkyt pvz. isluzusias virtuv. spinteles duris, ar kabeli prikalt, o tai ziuret jau nebegaliu i visa netvarka :rolleyes: viena diena taip uzsiutino,zada zada o rezultatu nesimato, tai nafik islauziau visai tas dureles :flowers: , galvojau dar tai tikrai jau sutvarkys pamates mano isiuti... kur tau... dar nei meistro nera, nei dureliu :flowers::super:

pasakykit jus man durnelei, ir kam man reikejo lauzt tas duris :flowers: :blushh:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ir pykstu ant vyro, pastoviai jau... nieko jis negali namuose sutvarkyt,jam geriau pirty kazka meistraut.suprantu, neguli gi.. bet gi per puse metu jau viena dienele galetu paskirt ir sutvarkyt pvz. isluzusias virtuv. spinteles duris, ar kabeli prikalt, o tai ziuret jau nebegaliu i visa netvarka :rolleyes: viena diena taip uzsiutino,zada zada o rezultatu nesimato, tai nafik islauziau visai tas dureles :flowers: , galvojau dar tai tikrai jau sutvarkys pamates mano isiuti... kur tau... dar nei meistro nera, nei dureliu :flowers::super:

pasakykit jus man durnelei, ir kam man reikejo lauzt tas duris :super: :blushh:

oi negaliuuuuu, nepyk nu bet negaliu, taip nuotaiką pakėliai, negaliu susilaikyti :flowers::super::flowers:

pas mane irgi tas pats, tinginių tinginys :flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ojei... uzjauciu del indu ir del vyro ... imk gelyciu geriau :rolleyes: isdustu namo langai nuo mano rekimo, jei man taip butu :flowers:

užjaučiu Butaforija, žinai jie dauguma tokie, o indų tikrai gaila

nepyk, imk gėlių :super:

:flowers: aciu mergaites siandien jau aprimau, bet visvien gaila kristoliniu tariu komplekto jis dar senovinis buvo...

Angelique as negaliu sakyti MB viska daro bet kai palieka ka nors "sutvarkyti veliau" tai tas taip ir lieka ilgam tai to neturi tai ano, tai upo nera... ech nelengva su tais vyrais.... o tau stiprybes, as irgi ziauriai nemegstu kai kazkas kliba, kaba, tabalojas po nosim :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi negaliuuuuu, nepyk nu bet negaliu, taip nuotaiką pakėliai, negaliu susilaikyti :flowers::super::flowers:

pas mane irgi tas pats, tinginių tinginys :flowers:

kur cia pyksi,gi durnas poelgis :super::flowers:

Angelique as negaliu sakyti MB viska daro bet kai palieka ka nors "sutvarkyti veliau" tai tas taip ir lieka ilgam tai to neturi tai ano, tai upo nera... ech nelengva su tais vyrais.... o tau stiprybes, as irgi ziauriai nemegstu kai kazkas kliba, kaba, tabalojas po nosim :rolleyes:

jo mergytes, stiprybes ir kantrybes tikrai reik su tais musu vyrais... :flowers::super:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu va ziuriu paskutiniu metu vis kazka nervuoja :flowers: dabar sunervavo tai, kad yra tokiu zmogeliu, kurie ne tik kisasi kur nereikia, bet dar ir nurodineja kaip gyventi... pasiutau juodai... :rolleyes:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
niu va ziuriu paskutiniu metu vis kazka nervuoja <_ dabar sunervavo tai kad yra tokiu zmogeliu kurie ne tik kisasi kur nereikia bet dar ir nurodineja kaip gyventi... pasiutau juodai... src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_flowers.gif" alt=":flowers:">

Tokiu visada buvo ir deja bus :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.