Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kartais taip siutina

Rekomenduojami pranešimai

šiandiena pykstu ant viso pasaulio, kad ner teisybes.. vieniem viskas o kitiems atrodo tiek nedaug reik ir nei kruopelytės nenumeta, ai :flowers:

dar siutina kaimynai nu tiek riejas kad net namų sienos plyšta ot :rolleyes:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neliudek bagyyra :rolleyes::flowers:<_ daznai gyvenime teisybes maza ka padarysi gyvenimas... :blink: nesigadinkim nervuku ir dziaukimes tuo turim :wacko:>

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

angeliuke :rolleyes: tikra tiesa sudetingas tas gyvenimas, negeras eh

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
niu va ziuriu paskutiniu metu vis kazka nervuoja :D dabar sunervavo tai, kad yra tokiu zmogeliu, kurie ne tik kisasi kur nereikia, bet dar ir nurodineja kaip gyventi... pasiutau juodai... :zaraz:

ooo tokių visada yra ir bus, tik dažniausiai būna tokie kurie patys nelabai moka gyventi, o kitus mato :sird1:

nepergyvenk viskas susitvarkys :super:

šiandiena pykstu ant viso pasaulio, kad ner teisybes.. vieniem viskas o kitiems atrodo tiek nedaug reik ir nei kruopelytės nenumeta, ai :cray:

dar siutina kaimynai nu tiek riejas kad net namų sienos plyšta ot :angry2:

nepergyvenk bagyra ir į tavo kiemą ateis šventė :flowers: taip jau būna kad vienas gaunas , o kitas ne :super:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu žinokit nebegaliuuuuuuuuuuuu :tongu::tongu::tongu:

šendien galvoju darysiu balandėlius, galvoju pamerksiu ryžius kad išbrinktų, tai ką jūs sau manot ogi aš juos plaunu o juose kirminų pilna :rolleyes: iš pradžių nuploviau nesupratau, paskui ant indo sienelės žiūriu yra :welcome::flower::pana2:

paskambinau į veterinarijos tarnybą, sakė žiūrės parduotuvę :D

kol su ja kalbėjau jisai ir judėti dar pradėjo, pasirodo atsigavo :sird:

nebelaiko nervaiiiii, net strėnas pradėjo sukti iš nervų :tongu:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau zana :welcome: koks siaubas :D baisuuuuu... :rolleyes: net nupurte... aš dažniausiai maišeliose ryžius perku... imetu ir verdu :flower:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip nemalonu toki radini radus :D Ir aš būčiau skambinus :rolleyes:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eina sau zana :welcome: koks siaubas :D baisuuuuu... :rolleyes: net nupurte... aš dažniausiai maišeliose ryžius perku... imetu ir verdu :flower:

ir as taip pat :pana2:

bet cia ne parduotuve turetu ziureti, o imone tikrinti kuri tieka tas prekes... nu zodziu baisu jau ir pirkti ka...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mama mia,as vakar ryzius valgiau... :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu žinokit nebegaliuuuuuuuuuuuu :tongu::tongu::tongu:

šendien galvoju darysiu balandėlius, galvoju pamerksiu ryžius kad išbrinktų, tai ką jūs sau manot ogi aš juos plaunu o juose kirminų pilna :blink: iš pradžių nuploviau nesupratau, paskui ant indo sienelės žiūriu yra :blink: :blink: :blink:

paskambinau į veterinarijos tarnybą, sakė žiūrės parduotuvę :super:

kol su ja kalbėjau jisai ir judėti dar pradėjo, pasirodo atsigavo :blink:

nebelaiko nervaiiiii, net strėnas pradėjo sukti iš nervų :tongu:

baqisu.....!!!!!!!!!!!!!!!!! o kaip atrodo tie ryziu kirminukai?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai radau pas save arbatoj, parsiveštoj iš amerikos, kineičių kvartalo, žaliosios su ženčeniu, be protiškai skanios, be jokio analogo lietuvoje, kirmelyte.

Parsigandau nerealiai.

Pradėjau skaityti apie visus parazitus. Po ilgų skaitymų, tyrimų net gi ir diskusijų, vis dėl to priėjau vieną nuomnę. Kažkada iš kažkur su kažkokių produktų parsinešiau maistinį kandį. Jų pas mane vis iš niekur iškyla būtent virtuvei. O jie deda lervas, kurios virsta kirmelėm arba vėl kandim. Na tiksliai šio proceso nežinau.

Tai gi, spintelė, kurioje buvo krūvos arbatų, kelių rūšių kavos, tirpios ir ne, riešutai, kruopos ir t.t. teko išmesti. Patyriau ne mažą nuostolį. Be mesdama viską iš eilės ir dezinfekuodama spintele acto tirpalu, radau ant servetėlių pokelyje mažą kaip ir lizdelį kadžių si kirminais :super: Viską išmetus valiau ir valiau ir valiau. Ir pagaliau atsikračiau.

Be to kandis gali pridėt savo kiaušinukų bet kur, ryžiuose, makaronuose, kruopose bet kokiose, cukruj, arbatoj net ir druskoj.

Matau Zana kad pas tave nebe pirmą kartą tokie fokusai atsitinka, tai patariu nebesigadint nervų ant parduotuvių, bet nuoširdžiai išmesti viską iš spintelės kur laikai kruopas ir t.t. išvalyti ją su acto tirpalu, ir jeigu reik pakartoti viską dar kartą.

Dieve dieve kiek dėl šito dalyko aš vargau, buvau radus kirmelyjte net gi sezamo seklose, bulvių prieskoniuose ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nesenai radau pas save arbatoj, parsiveštoj iš amerikos, kineičių kvartalo, žaliosios su ženčeniu, be protiškai skanios, be jokio analogo lietuvoje, kirmelyte.

Parsigandau nerealiai.

Pradėjau skaityti apie visus parazitus. Po ilgų skaitymų, tyrimų net gi ir diskusijų, vis dėl to priėjau vieną nuomnę. Kažkada iš kažkur su kažkokių produktų parsinešiau maistinį kandį. Jų pas mane vis iš niekur iškyla būtent virtuvei. O jie deda lervas, kurios virsta kirmelėm arba vėl kandim. Na tiksliai šio proceso nežinau.

Tai gi, spintelė, kurioje buvo krūvos arbatų, kelių rūšių kavos, tirpios ir ne, riešutai, kruopos ir t.t. teko išmesti. Patyriau ne mažą nuostolį. Be mesdama viską iš eilės ir dezinfekuodama spintele acto tirpalu, radau ant servetėlių pokelyje mažą kaip ir lizdelį kadžių si kirminais :super: Viską išmetus valiau ir valiau ir valiau. Ir pagaliau atsikračiau.

Be to kandis gali pridėt savo kiaušinukų bet kur, ryžiuose, makaronuose, kruopose bet kokiose, cukruj, arbatoj net ir druskoj.

Matau Zana kad pas tave nebe pirmą kartą tokie fokusai atsitinka, tai patariu nebesigadint nervų ant parduotuvių, bet nuoširdžiai išmesti viską iš spintelės kur laikai kruopas ir t.t. išvalyti ją su acto tirpalu, ir jeigu reik pakartoti viską dar kartą.

Dieve dieve kiek dėl šito dalyko aš vargau, buvau radus kirmelyjte net gi sezamo seklose, bulvių prieskoniuose ir t.t.

Indrute,o kaip atpazinti sita kirmina? jis didelis? gerai matosi?- leksiu ir as savo visas kruopas, prieskonius perziuresiu :blink: bet kad nezinau kaip atrodo :blink:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.