Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kartais taip siutina

Rekomenduojami pranešimai

Indrute,o kaip atpazinti sita kirmina? jis didelis? gerai matosi?- leksiu ir as savo visas kruopas, prieskonius perziuresiu :blink: bet kad nezinau kaip atrodo :blink:

Taip paprastai nepamatysi tikrai. Paprasti mažučiukai baltučiai kirminukai. Peržiūrėjusi gali net nepastebėti, bent jau aš nepastebėjau nei karto kada dariau generalinį peržiūrėjimą, bet visada kaip nors išlysdavo, pvz užplikius arbatą, beriant kruopas į puodą nors kartą užmačiau ir plika akim.

Oi vargau patikėkit manim, bet labai tikiuosi kad pagaliau atsikračiau šio brudo :super: nes paskutiniu laiku ramu lyg ir.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne Indrute, šendien viską išsiaiškinau su pačia vedėja, pas mane jų tikrai nėra ir dezinfekuota ne kartą ir jokių kruopų namuose aš nelaikau, nusiperku tik tam kartui, todėl ir jinai pati mane patikino kad pas mane namuose židinio negali būti

kruopas visas išmečiau ne vieną kartą, o dabar perku labai retai ir ilgiau kaip mėnesį jų nelaikau, visda stengiamės suvalgyti iš karto, be to pas mane tie ryžiai buvo laikomi visiškai kitoje spintelėje, ir čia yra ne nuo manęs, bet nuo fasuotojų

aišku parduotuvė nekalta dėl to kad jinai jų nefasuoja, bet tenai pardavinėjama negera produkcija ir jie turi žiūrėti ką pardavinėja, ir jie turi prisiimti atsakomybę už nekokybiškas prekes, tuo labiau maisto produktus

kalbėjausi su gydytoja dėl šito dalyko, jinai sako todėl dabar tiek daug visokių alergijų ir visokių ligų, visi ieško nuo ko, o neranda, tai va ir atsakymas

pvz. manuose, turiu patirties, jų iš karto nepamatysi net išvirus, jie išbrinksta tik po kurio laiko, kai jau būni sočiai pavalgęs, jau manų nebeperku niekada, arba išvirus reikia palaikyti kol gerai atvės tada išbrinks ir jei nėra gali valgyti

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien perinkau visas kruopas,patikrinau kruopsciai- tai tik grikiuose radau vabaliuku mazu mazu,o vissur kitur nieko nebuvo, tai spinteles praploviau su actu....kaip Indrute ir patare :)

dar turiu viena klausimeli: kaip geriau laikyti kruopas- maiseliuose ar orui nepralaidziuose indeliuose? (plastmasiniuose).

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man sakė kad geriausia laikyti indeliuose stikliniuose, bet ir ten ilgai jų laikyti negalima, nes ir ten gali atsirasti vabaliukų

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man sakė kad geriausia laikyti indeliuose stikliniuose, bet ir ten ilgai jų laikyti negalima, nes ir ten gali atsirasti vabaliukų

o as siandien perkeliau viska i plastmasinius indelius :) na manau vis vien geriau negu maiseliuose :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana negasdinu, bet poamatysi, po kurio laiko vėl kur nors rasi :)

Oksana, geriausia žinoma stikliniuose indeliuose, į juos sunkiausiai įlenda, bet įlenda ir ten, kokiu būdu neklausk :super::flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi Indrute neduok dieve kad jų rasčiau :brunette:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o dievuliau koks siaubas... :victory::victory: :lol: parejus is darbo eisiu tikrint ir savo spintele, nes baisu ir pagalvoti O JEIGU ... :mirksiukas:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jeigu nepastebi ir suvalgai, tai jos labai kenksmingos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, Baltymai ten :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, Baltymai ten :geda:

nieko sau baltymai :geda: :( :sird1: :lol: :D :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keliat veja del kirmelyciu :geda: nieko baisau tame nematau. Radai ismetei ir viskas, kam sau nervus gadintis :geda: ne pasaulio pabaiga, nieko tos kirmelytes nedaro, kai buna isvirtos. :(

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.