Pereiti prie turinio
Snapė

Patarimai piršliams

Rekomenduojami pranešimai

Vis dapildau sąrašą ko mūm reik kaip piršliam, sąrašas jau peržengė 50 punktų llaime: jau vyrui neberodau, nes aparpuolį gautų ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As irgi Indrute tik rasausi,bet vyrui nerodau....nes tikrai neitu llaime:

o 12val taip ir sugalvojom tuos ale kinietiskus zibintus leisim.....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieka, papasakok ką dar esat sumastę?

Man tai tik juokingai skamba, kaip žmonės kviečia liūdininkais, o tikisi tikrų piršlių. Va todėl visad ir sakau, kad mes būsim piršliai, ne liūdininkai, nes liūdininkai mano akimis, turi neišsiskirti iš visos palydos jeigu ji išvis yra, ir tik pasirašyti, o ne pravesti dar visą vakarą.

Aš tai vis suku galvą, kaip čia pravedus visą vakarą taip kad būtų jainiesiems smagu ir jei būtų visur įtraukti, paskui tėvam gražu pasižiūrėt, ne per koktu ar vulgaru, paskui visam pulkui t.y. palydai, ir toliau visiem kitiem svečiam, kad būtų ką pažiūrėt, pasijuokt ir dar sudalyvaut. Gal ir naiviai pasakysiu, bert noriu kad visi šias vestuves prisimintų su šypseną veiduose :victory: todėl tiek visko prigalvojau, prisirinkau internete medžiagos per akis. Jau ir viską sudeliojau pagaliau į normalų scenarijų ;) ir dar šiandien susirašiau ko mūm reik nusipirkti gavosi ir gavosi 77 punktai.

Be suknelės man, makiažo, šukuosenų ir t.t.

Ačiū Dievui mama nupirko kostiumą vyrui kokio reik, ir dydi atitaikėm visi kažkaip, o dar ir batus mano patėvis nupirko, tai mano vyras jau kaip ir ready :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš apsitariau su jaunają ką apie 12 valandą masto, tai ji vieną kitą variantą siūlo, nu žodžiu sako imkit iš mūsų pinigų ir ką nors gražaus padarykit(nes ji man siunčia visus pinigus skirtus jų vestuvėm), tai aš galvoju leisim vandens žibintus, nes oro žibintų toj sodyboj neleis leisti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai Indrute nelabai galiu ka pasakoti,nes mano Jaunoji kartais uzsuka i si forumuka,taigi bijau... llaime: o nezinau ar pasakojau ,bet sios vestuves ne kaip paprastos vestuves,nes viskas bus mazdaug taip......: (jeigu jau kur girdejot tai nesupykit,bet neskaitykit :blink: ) Bus baznytele,Rotuse....po to mes pulkelis ir teveliai (apie 10zmoniu) pietukus pavalgom....ir jau po tooooooooooooooooooo...... Visi sveciai 15 jaunimelio zalio laukia MUSU prie ezeriuko viloje....o ten jau bus HAVAJIETISKO stiliaus vestuves.....taigi kaip ir visa ta oficiali dalis bus tik parasas musu niu ir kad nebutu tyla restorane....o jau vakarelis kaip ir musu.....o prie visa sita vestuves vyks ILGAJI liepos savaitgali visas tris dieneles.... :D tai vat sitep.....

Indrute o kokie ten vandens balionai?ir kainyte?o gal per skype papasakosi ko dar prigalvojai is atrakciju ir idomybiu....su nuorodom internete :rolleyes:

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai jo jo, atsimenu Ieka, kaip per meetą pasakojai, smagios vestuvės nusimato jum :rolleyes:

Atsimenu ir Nijoliux lyg ir minėjo kad eina į piršlius, bet gal ką maišau, gal užsuks kada pasisakys :blink:

O aš šiadnien radau pagaliau suknelę kokios ir norėjau, tokia auksinė žalvarinė, su daug daug swarovskių kristalų, ir iš po apačios lyg ir išsimušančia žalsva ar melsva spalva.

O ir tokia kaip ir puse žuvytės forma, aš visad buvau įsitikinus kad ant ko ko, bet ant mano lašekų tokia tikrai netitkų, o pasirodo visai dar ir neblogai žiūrisi llaime:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo jo Indrute ir Niojlux turejo vestuves tik nezinau tiksliai kada bet kad irgi pirsliais....o as labai noriu is taves kokios info per skype...gal isdelto pavyks kada susisiekti....

kaip smagu kad turesi tokia kokia noresi suknute ir svarbiausia kad gerai jausiesi....super....

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai tik juokingai skamba, kaip žmonės kviečia liūdininkais, o tikisi tikrų piršlių. Va todėl visad ir sakau, kad mes būsim piršliai, ne liūdininkai, nes liūdininkai mano akimis, turi neišsiskirti iš visos palydos jeigu ji išvis yra, ir tik pasirašyti, o ne pravesti dar visą vakarą.

Mum taip buvo, kad paprašė liūdininkais pabūti nes vėstuvių nebuv tik CMB susirašys ir vsio ir tai prieš 3 sav. iki vėstuvių o likus savaitei išgirdom, kad mes piršliausim, kad yra užsakyta ir pan.

Gal turit kokių įdomių scenarijų :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos,

taip, mes pakviesti tik į liudininkus, ir kaip mano vyras pareiškė, kad parašą padės ir daugiau nieko iš jo nesitikėtų, bet visa atsakomybė krito dabar man, kaip supratau iš manęs jaunieji labai daug tikisi, tipo Nilka tai išradinga, vistiek visko priruoš ir prigalvos :pana3: ir iš tos kuklios vienos dienos su iki 30 žmonių ir be tradicijų bei pagraudenimų vestuvės jau virto normalia dvidiene, ir žmonių skaičius 50 perkopė, tai čia vien su parašais nė pro kur neprasisuksi, vis tiek turi ruoštis, nes nušvilpti svečių galim būt, o be to ir nesinori eilinio pagėrimo

Vestuvės tik rugsėjį, bet jau iki išnaktų prie visokių smulkmių krapštausi, skaitau forumus, renkuosi mintis, scenarijaus dar normalaus neturiu, viskas padrika :flowers: jau net sapnuot pradedu :flowers: prasidės atostogos, tikrai nesinorės prie kažkokių scenarijų kasdien kiurksot

manau neprošal mums butu susimeetint busimom a'le pirslienem ir pasidalint tais reikaliukais :victory: Nes kol vestuvės nepraėjo, forumuose viešai nelabai noriu dalintis mintimis, vis tik per až ar skype, žinau, kad mano jaunoji forumus taip pat labai tyrinėja

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na svočiukės kaip sekasi?

Ieka, tau jau ne be daug ir liko iki jūsų "pasirodymo" smagu :rolleyes:

Aš tai vis galvoju apie stalo išpirkimą :hm: Noriu padaryt tai smagų linksmą pirmą piršlių pasirodymą, tai vis kuriu rašau, paskui permastau ir trinu, ir vėl kuriu ir vėl trinu ir t.t. :doh: Nes ir svečiam belaukiant jaunųjų žinau kad yra labai smagu užsėsti stalą, ir pats išpirkimas, nes pati pirma atrakcija vestuvėse, ir kaip ta atrakcija atlaikysi, taip ir visos vestuvės praeis yra sakoma. tai aš vis mastau ką čia tokio įdomaus sugalvojus :hm:

Žinau kad duosim netikrą tortą netikriem jauniesiems pjaut, dainuoim karti karti.... kad vėl įrodyt kad netikri jaunieji, duosim saldainių virvę traukt, ir galvoju gal reik kokį stalo išprirkimo sertifikatą pasidaryt :hm: nu žodžiu mastau, sakau gal jūs kokių gerų idėjų turit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, turiu aš vieną nedidukę idėją dėl dovanos jauniesiems. Mano manymu, kaip simbolinę dovaną visai faina dovanot medinę bačkutę (būna tokių pirkt Kaziukuose ir šiaip pas visokių medinių suvenyrų prekiautojus ir tautodailininkus), į ją pripylus medaus (tos bačkutės būna ir nedidukės, kokių 2-3 l) ir dovanot su palinkėjimu, kad visam gyvenimui užtektų to medučio ar kažkaip pan. Ant tų statinaičių būna ir lentelės, ant kurių galima užrašyt jaunųjų vardus, vestuvių datą ir pan. Jei dar kokia mintis šaus į galvą, būtinai parašysiu. Šiaip sudėtinga kažką konkrečiai pasiūlyt, kai nežinai visos būsimos šventės eigos, pagrindinės minties. Tų idėjų tai daug, tik vienos tinka vienam scenarijui, kitos visiškai kitokiam. Svarbiausia, bet kokiu atveju, pradėt planuotis iš labai anksti, tada, kai užtenka laiko tai galima ir prisigalvot visko iki soties ir tas idėjas sėkmingai realizuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha ta bačkutė nebloga idėja, skaičiau dar kažkur kad į ją centų primeta ir užpila medumi, fainai turėtų atrodyti, bet mes jau sugalvoją esam dovanoti trilitrinį sloika baltų centų užvakuotą :doh: kaip kad pirmai pradžiai šeimos biudžetui padenge piršliai.

Po visų vestuvių galėsiu įkelti parodyt savo scenarijų, dabar biškį bijau kad nuotaka neužmatytų, nors smarkiai abejoju ar jai lieka laiko po forumus palakstyti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.