Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Kava-kavytė

Rekomenduojami pranešimai

Labutis,

Juoda ir tik espreso ;)

Aš nesu piktą menanti: atkeršysiu ir pamiršiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Be kavutės negalėčiau nė dienos išgyventi, bent jau vieną puodelį ryte būtinai turiu išgerti :coffee: . Labiausiai patinka stipri juoda užplikoma kava, ypač mėgstu Colombia (būna pirkti tik IKI parduotuvėse), kitos - šiaip sau. Vis dar jaučiu nostalgiją ir labai pasiilgstu kavos, kurią ruošdavo tarybiniais laikais kavinėse, pamenu, net gatvės šalimais ja kvepėdavo :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka kavos kvapas- alpstu, bet pacios kavos gerti nemegstu....fui.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siep nelabai bet trys viename taip megstu butent''777'' man labai patinka otaip tai arbata juoda........

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano rytas prasideda nuo kavos puodelio ir cigaretes :flowers: ,kol visi miega tai ramiai pakaifuoju

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemegstu tirpios kavos, jai geriu tai naturalia su pienu bet be cukras.paskutinia kuria isbandziau tai Twinings firmos RICH kava,o siaip daugiausia geriu jacobs kava,dar lietuvoje prie jos pripratome!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj tirpios kavos ir as gerti negaliu- kas sugalvojo tokia nesamone :super: juokauju! :flowers::flowers::kadaryt:

is tikruju nemegstu jokios kavos- na yra ir isimtys: kapucino, latte, karstas sokoladas, baltoji kava. bet nemegstu juodos....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

megstu latte kava ir balinta kava juoda irgi patinka, bet paskutiniu metu nelabai galima man ja gert :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Megstu juoda kava.Reiktu ja mazint,bet nelabai tesigauna.Nuo kavos dusina,bet be kavos negaliu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.