Pereiti prie turinio
Snapė

A. Jonaitienės padarytas nusikaltimas, skirta bausmė

Rekomenduojami pranešimai

o Dieve , kaip slykstu , ir kaip Motina galetu nuzudyti savo vaikus vien del to kad pamateb su meiluziu ... baisu , kas darosi siais laikais ... ir teisingai dave tada ta bausme ...

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o nuzude del ko- del to kad tie vyresni vaikai pamate ja su meiluziu kol tevas buvo isvaziaves i reisa......

Velnias žino čia pletkas tik.

Šiaip man šios moters gaila :) dabar užmėtykit mane akmenim, bet man jos gaila. Aišku tik vieną, kad tuo metu jai buvo protas aptemęs, pasielgė negerai, BET kas tiek moterį - MOTINĄ gali privesti prie to? Tai liks manau visad paslaptis, nebereikalo ir jonaitis baigia prasigert, iš darbų ištisai išmetomas.... Manau paslaptis kažkokia likus, ir jis jos jau nebepakelia.

Čia aišku tik mano spėjimas.

ANTRA, moteris - MOTINA padariusi tokį nusikaltimą, turėjo būt tik tai nepakaltinama. Neįsivaizduoju to, darant visai sveiku nrsusisukusiu proteliu. Bet vėl gi, gerai kad teismo medicinos daktarai ją pripažino teisne, gavo baudą didžiausią....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute , na niekas taves akmenais neapmetys , juk visi turim savo nuomnes , tik man asmeniskai negaila tokiu zmoniu kurie net planuoja savo vaikus nuzudyti :)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia labiausiai gaila tik vaikuciu o mamos poelgis tai sveiku protu nesuvokiamas ,dar suprasciau jei ji butu pripazinta neveiksnia tai gal kazkaip ir butu galima pateisinti ,nors mano manymu tai ji tikrai nepilno proto kad taip pasielge

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Velnias žino čia pletkas tik.

Šiaip man šios moters gaila :) dabar užmėtykit mane akmenim, bet man jos gaila. Aišku tik vieną, kad tuo metu jai buvo protas aptemęs, pasielgė negerai, BET kas tiek moterį - MOTINĄ gali privesti prie to? Tai liks manau visad paslaptis, nebereikalo ir jonaitis baigia prasigert, iš darbų ištisai išmetomas.... Manau paslaptis kažkokia likus, ir jis jos jau nebepakelia.

Čia aišku tik mano spėjimas.

ANTRA, moteris - MOTINA padariusi tokį nusikaltimą, turėjo būt tik tai nepakaltinama. Neįsivaizduoju to, darant visai sveiku nrsusisukusiu proteliu. Bet vėl gi, gerai kad teismo medicinos daktarai ją pripažino teisne, gavo baudą didžiausią....

na vieni sako vienaip kiti kitaip- as per zinias girdejau,kad jai nuzudyti vaikus padejo jos meiluzis tuo metu buves su ja.....

niekas nemetys tasve akmenim, nes serganciu zmoniu is tiesu gaila....gaila,kad jie nesuvokia ka darantys....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai apie tą meilužį tai buvo pačioj pradžioj spėjimai, paskui teismo bylos nagrinėjimo metu atmesti. Jeigu klystu sakykit, nes labai domėjausiu šiuo nutikimu.

Aš tik va niekaip nepateisinu to kad du vaikai, nu sakykim užėjo kažkoks pyktis ant vako, plojo jam per užpakalį ar veidą, tas griuvo prasikirto galvą ir numirė, nu tada dar dar galimą pateisint, bet aišku ir tai.... Bet, kaip moteris nužudo du vaikus vieną paskui kitą, čia jau virš visko.

Aš jos niekad negyniau ir neginu, tik kažkaip pas mus nėra įprastą įsijausti į žudiko kailį, ir atsakyti nors maždaug kodėl, už ką?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai teisingai skyre, o nuzude del ko- del to kad tie vyresni vaikai pamate ja su meiluziu kol tevas buvo isvaziaves i reisa......

gal ne visai tiksliai: vaiku tevas dirbo ne tolimuju reisu vairuotoju o kazkokiame miestelyje. O vaikus nuzude, nes savo meiluziams sake, jog turi tik tris vaikus.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš jos niekad negyniau ir neginu, tik kažkaip pas mus nėra įprastą įsijausti į žudiko kailį, ir atsakyti nors maždaug kodėl, už ką?

ir kartais atrodo, kad nesuvokiamas dalykas, bet ta zmogu kazkas turejo pastumeti tokiam baisiam poelgiui, juk is gero gyvenimo vaiku nezudo....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, motyvas dar iki šioliai taip ir neatskleistas tiksliai. Nes visos tos versijos dėl meilužių yra atmestos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai va, motyvas dar iki šioliai taip ir neatskleistas tiksliai. Nes visos tos versijos dėl meilužių yra atmestos.

as vis mastau: juk kazkada buvo gerai, vaikus augino, pakeite gyvenamaja vieta i didesne, zmones ziurejo i ateiti ir po to atsitinka tokia tragedija. Niekas jai i "dusia" neilys ir nesupras kas galejo privesti prie tokio baisaus dalyko, o gal ir buvo moteriskei proto uztemimas. Man net ir baisu smerkti nes nezinai kas gali tau paciam nutikti. Kaip sakoma: niekada nesakyk niekada...

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi taip sakau, kad tik protas aptempti turėjo, ne tai kad aptempti, bet išvis susisukti....

Sakau man tik gaila jos, ir tikiu jos ašarom, kad dabar jau suvokią ką padarė ir kad gailą vaikų, bet jau per vėlu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš irgi taip sakau, kad tik protas aptempti turėjo, ne tai kad aptempti, bet išvis susisukti....

Sakau man tik gaila jos, ir tikiu jos ašarom, kad dabar jau suvokią ką padarė ir kad gailą vaikų, bet jau per vėlu....

manau, kad dabar jai labai sunku.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.