Pereiti prie turinio
kicule

Planuojame Meet'a !!!

Rekomenduojami pranešimai

Tai po darbuko gali atlėkti :rolleyes:

Aš tai pamiršau kad man penktadieniais paskaitos yra :flowers: jos baigsis 16 arba 14 val. tai jeigu 16 tai tiesiai iš paskaitų dumsiu pas jus :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as tai dar nezinau,jei ka viskas gausis eksprontu :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai neila jeigu tu negali gal atidedam tą meetą, manau nei viena mergina nesupyks, žinant kaip tu nori sudalyvaut.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zana as tai galeciau .....bet tik kad ir mano pasisedejimas negales uzsitesti,nors ir labai noreciau ,nes vyra reika paimti po darbuko.... ;)

tai man nesvarbu paskui po darbo atvažiuotų vyras pasiimti, tik kad va su tuo nuvažiavimu problemėlė :rolleyes:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule

zmonike

Indrute

ieka

zana

neila-?

ledi_x-?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar norėjau paklausti į kurį bebrą tą kuris netoli nuo kelio pakeliui į jonavą?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dar norėjau paklausti į kurį bebrą tą kuris netoli nuo kelio pakeliui į jonavą?

Taip zana ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau vel meetuka planuojate...smagu...bet gaila, kad as vel negalesiu tikriausiai... ;)

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as Zana tave prigriebsiu...susirasysim per AZ i r sms.... :rolleyes: o kaip butu faina kad ir Ledi_x butu..... ;)

o kaip etaruj ....gal kaip nors....?

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai as Zana tave prigriebsiu...susirasysim per AZ i r sms.... :lupos: o kaip butu faina kad ir Ledi_x butu..... ;)

o kaip etaruj ....gal kaip nors....?

..niekaip....noriu labai.Tik sutinku su šeimyna,,,ramybė ramybė kojytei...... :rolleyes: ....

Kantriai lauksiu Jūsų smagumėlio pasakojimo.... <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
..niekaip....noriu labai.Tik sutinku su šeimyna,,,ramybė ramybė kojytei...... :lupos: ....

Kantriai lauksiu Jūsų smagumėlio pasakojimo.... :blink:

Bet jeigu ką sakyk, aš tave paimčiau, atvažiuočiau iki pat laiptinės, nuveščiau iki pat bebro durų, ir parveščiau iki laiptinės, reiktų tik pastraksėti iki staliuko ir iki namų durų <_ pasigalvok>

Parašiau Nijoliux į skype, bet dar neatsakė nieko. Na bet gal prisijungs :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet jeigu ką sakyk, aš tave paimčiau, atvažiuočiau iki pat laiptinės, nuveščiau iki pat bebro durų, ir parveščiau iki laiptinės, reiktų tik pastraksėti iki staliuko ir iki namų durų <_< Pasigalvok ;)

Parašiau Nijoliux į skype, bet dar neatsakė nieko. Na bet gal prisijungs :rolleyes:

....Indrute...aš mielu noru tik aš pati ir mano šeimyna žino mano sugebėjimus, apturėti traumas....labailabai labai noriu....pasisaugosiu.... :lupos:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.