Pereiti prie turinio
kicule

Planuojame Meet'a !!!

Rekomenduojami pranešimai

Ieka, atvaziuosiu iki etaruj, man netoli :yes: parase man kur gyvena tai busiu :huh:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kondraciuk, nesijaudink, as irgi realiai nei vienos nepazistu :yes:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oooo tai dar nepražiopsojau, tada aš irgi labai noriu, tik gal kas galėtų prigriebti ir mane, Indrute gal tu gali, aš irgi labai noriu susitikti, nors ir invalidas iš manęs, bet vistiek labai fainai būtų

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai oki taip ir planuojames as pasiimu etaruj ir disco(ji bus pas etaruj)....ir susimatom tada 17-30 -+val....

:wub1:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip 17.30 + - :wub1:

zmonike

Disko

neila

ledi_x

kicule

ieka

Indrute

etaruj

lenciuke

GITARA

kondraciukas

zana

Kas dar????? :D :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana kaip ir rašiau soriukas bet šį kart tikrai ne, o ir tu visai kitam kauno gale gyveni negu aš, ir visai ne pakeliui :wub1:

O ir aš merginos nežinau ar atvyksiu, užsikasiau su uošvienę, padedu jai tvarkytis dokumentus dėl žemių palikimų ir t.t. :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, bet kokiu atveju mes taves labai lauksime , ziurek kaip tau iseina, butu smagu susimatyti :wub1: :victory: :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiculiuk, paimk mano dalykėlius, žinai apie ką aš kalbu :wub1: jeigu atvykčiau tai pasiimčiau pagaliau :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kiculiuk, paimk mano dalykėlius, žinai apie ką aš kalbu :victory: jeigu atvykčiau tai pasiimčiau pagaliau :D

Taip,taip :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaitės mane vyras atveš, o ar galės kuri nors parvešti atgal į kauną

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien prabundu ir galvoju.... o kaip reiks atpazinti, kaip suprasti, kad cia fainuoliu meet'as??? :wub1: kas pirmas ateis, galetu uzrasiuka pasidaryti :victory:

fotofantaziju-pasaulis-min.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
siandien prabundu ir galvoju.... o kaip reiks atpazinti, kaip suprasti, kad cia fainuoliu meet'as??? :wub1: kas pirmas ateis, galetu uzrasiuka pasidaryti :D

pažinsi, ten kur pamatysi daug merginų sėdint ir eik prie jų :victory:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.