Pereiti prie turinio
Snapė

Švenčių atributika

Rekomenduojami pranešimai

Galiu pasakyt tik tiek, kad Nicolės darbais buvau eilini kartą sužavėta iki begalybės :sird:

Nicole, tau lygių nėra, darai viskč nuoširdžiai ir iki galo išdirbtai. Tik pavydėti tau belieka tavo išmonės ir geranoriškumo. Ačiū dar kartelį :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar karta begaliniai aciu, Indrute, uz tokius nuostabius zodzius :sird: Tiesiog zodziu neturiu, kaip man malonu, jog taip vertini mano darbelius, aciu tau dar karteli :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, ir aš labai vertinu tavo darbus! ;) Tik kartais nutyliu, kad nerašinėti be reikalo, bet tavo darbai fantastiški, ir tikrai nuoširdūs, užbaigti! :flowers: ;)

ticker_by_jenny.png

1h3l1i1j17f54d8jdej1j496b69204b616c26233237393b6426233337313b.png

1h3l1i0j1043166j38j0j4d6973656920466c65722044656c616b7572.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole aciu, parodysiu ka pagaminau :flowers: o ant A4 lapo kaip sutalpinti kelis?

9966d12879ecea0d9c.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

merginos,turiu jums klausimeli?! Viena mano drauge paprase manes padaryti masinai numerius (vestuvems) ta prasme ...+...,tai va,ir as nezinau,kaip ir kokiu formatu man daryti? ilgis turi buti 54cm,o plotis 11.5cm,tai koki man cia formata pasirinkti? ^_^ nzn ar suprasite mane,ka turiejau omeny...????

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
merginos,turiu jums klausimeli?! Viena mano drauge paprase manes padaryti masinai numerius (vestuvems) ta prasme ...+...,tai va,ir as nezinau,kaip ir kokiu formatu man daryti? ilgis turi buti 54cm,o plotis 11.5cm,tai koki man cia formata pasirinkti? ^_^ nzn ar suprasite mane,ka turiejau omeny...????

Tai psirinkt tokius parametrus ;)O spausdinimui uzdesi ant reikiamo formato kiek tilps.Paziurek photoshope dydziuose kiek centimetru turi didieji formatai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va padariau,bet netelpa man jie nei ant vieno formato....arba as tiesiog nerandu? Formatas B3 ir tai permazas...

59f1349c96274d8f1c.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu va padariau,bet netelpa man jie nei ant vieno formato....arba as tiesiog nerandu? Formatas B3 ir tai permazas...

59f1349c96274d8f1c.jpg

Manau reiketu numerio rezoliucija sumazint.Kaip kitaip neisivaizduoju ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau reiketu numerio rezoliucija sumazint.Kaip kitaip neisivaizduoju ...

net nzn... <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, geriausia padaryta deti ant dvieju A3 lapu pusiau, t.y. viena puse issaugok ant vieno A3 lapo, o kita ant kito ir tada atsispausdinus galesi suklijuoti abi puses <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.