Pereiti prie turinio
Snapė

Švenčių atributika

Rekomenduojami pranešimai

Nicole, o tas pvz netinka tavo šablonui kur aš įkėliau iš iekos pasiskolintą nomedos saldainio popierėlį?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad ten labai jau maziukas, vos galima ka iziureti, nebent ieka turi originala ir galetu man per skype persiusti ;)

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, padariau sertifikatus, ar galiu cia deti, tavo jaunoji i si skyreli neuzeina gal??Slaptazodzio neturi??Beje, Ieka, man jau atsiunte saldainiu popiereliu originala, aciukas :flowers:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai padariau Nomedos saldainio sablona pagal Iekos atsiustus popierelius :rolleyes: Gal kam prireiks :victory: Padarius saldainiu popiereli galima nuimti sio sluoksnio matomuma arba sumazinti Opacity, kad linijos ne tokios ryskios butu :victory:

Dydis 13x14cm, .png, rezoliucija 299

d9ef795bd8cct.jpg

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, padariau sertifikatus, ar galiu cia deti, tavo jaunoji i si skyreli neuzeina gal??Slaptazodzio neturi??Beje, Ieka, man jau atsiunte saldainiu popiereliu originala, aciukas ;)

Žinok nerealiai bijau kad ji čia neužsuktų, bet paskui pagalvojau kad ir užsuka, abejoju kad turi slaptažodį į čia, nors jeigu užsuktu tai aš žinočiau. Tai manau įdėk keliatas pasirodyt merginom ką sukūriai, o visus likusius atsiūsk man :geda:

Stai padariau Nomedos saldainio sablona pagal Iekos atsiustus popierelius ;) Gal kam prireiks ;) Padarius saldainiu popiereli galima nuimti sio sluoksnio matomuma arba sumazinti Opacity, kad linijos ne tokios ryskios butu ;)

Dydis 12x14cm, .png, rezoliucija 299

Tu nereali :wub1: :wub1:

Tai man dabar tau jaučiu atsiūsti tik nuotrauką jaunųjų ar ne? :geda: nu naglai aš čia bet ką darysi :geda:

Redagavo Nicole

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ar gi negražu???? Čia ne tai kad negražu bet nerealuuuuuuuuuuu :geda: :geda: :geda: :wub1: :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau kaip fainai !!!!!!!!!!!!!!!! :geda: Nicole, auksaranke tu musu :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole tavo darbai kaip visada - FANTASTISKI

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai, mergaites :flowers: :flowers: :flowers:

Indrute, na kaip dabar spalvos ir sriftas, ar tiks :hm: Viena padariau su auksinem raidem, o kita su rausvom :hm:

e78c3b084dcft.jpg bf0d601be17dt.jpg

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.