Pereiti prie turinio
Snapė

Švenčių atributika

Rekomenduojami pranešimai

Tada nezinau :( Indrute, o tavo Nomedos saldainiai su tais trikampiukais galuose suvynioti, ar ne??

Ne ne, nu kaip kad paprasti saldainiai, bet tikrai daug didesni už tuos visus ananasinius ir visus kitus. Bet aš tai labai ir noriu kad būtų galuose trikampukai :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai as tada pabandysiu butent tokiu formatu padaryti, tik tu man dar parasyk, koks pacio suvynioto saldainio plotis ir storis cm :( Dar jei nori gali ant balto popieriaus atsispausdinti ta sablona ir issikirpus suvynioti, paziuresi, koks dydis gausis, nors jei tau issimatuoja 8x4cm, tai neisivaizduoju, kokio dydzio turetu gautis saldainis pagal mano sablona :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pati saldainį ir išmatavau, ne popierėlį, saldainio toks dydis čia buvo.

Na reiks ryt atispausdinti šabloną ir pabandyt suvyniot it bus mūm viskas aišku :geda:

Saldainio ilgis 8cm, plotis 4cm, o storis saldainio 2cm.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip ananasinio saldanio ismatavimai sablono pas mane yra 10 ant 8,5.Nors reiktu padidinti truputi iki 10,5 ant 8,5.Tada butu pats tas.O nomedos turetu buti tikrai didedsnis :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tuomet mano sablono ismatavimai turetu buti geri, nes jei matavai tik pati saldaini, o ne popiereli, pamirsai prie ilgio prideti dar ir stori. Zodziu, truputeli patvarkysiu ta sablona, kad matavimai butu tikslesni :(

Indrute, o as dabar galvoju, jau labai seniai maciau Nomedos saldaini, bet negi jis toks storas, net 2 cm :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu, Nijoliux :( O tavo idejos irgi super :doh: :D :flowers: Labai patiko pirsliu dovana :wacko:
Nijoliux, nors viską aš žinojau ir jau gyriau seniau, bet dar kartą pagiriu laaaabai tu esi išradinga. Ir noriu pas tave paprašyti, kad vis dėl to atsiūstum man tą piršlio dovanos maketą, jei kada galėsi :geda:
Nijoliux tu tikrai saunuolyte neralius dalykus sugalvoji ,na fantastika,grozis neispasakytas :flowers:
Nijoliux, viskas atrodo :victory:

Labai geros idejos, zodziai :hihihi:

Nicole, tas sablonas saldainiams yra "Nomedai" :super: ar ananasiniams?

Ačiū mergaitės už gražius žodžius :super: Indrute, tu paspausk ant paveikslėlio, jis pasididins ir tokį išsisaugok, dydžio turėtų pakakti, nes nurodžiau, kad jo nemažintų. Bet jei norėsi, aišku galiu permest skype :grin: be to, jei reikia, turiu vieną atliekamą kelionių agentūros voką :gele:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labutis..........

o cia tai temele...............superine...........jau po laiko...bet labai superine..........gal dar reikes.....tfu tfu tfu kad tik nereiketu... :flowers:

Taigi Kicule tas tavo popierelis superiskai tiko....kaip ir minejai ananasiniam saldainiukui....

Nicole o tokie sabloniukai kaip tu padarei tai taip ir turi buti NOMEDOS saldainiukui,nes kaip ir Indrute norejo kad susivyniotu galuose trikampukai....

Nu mergaites as net zinokite nebturiu zodziu ir nebegaliu net apsakyti kokia as visdelto esu laiminga kad esate Jus tokios isradingos ,tokiso nuosirdzios....nu nebegaliu JUS AUKSASSSSSSSSSSSSSSS....:hm:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, tuomet mano sablono ismatavimai turetu buti geri, nes jei matavai tik pati saldaini, o ne popiereli, pamirsai prie ilgio prideti dar ir stori. Zodziu, truputeli patvarkysiu ta sablona, kad matavimai butu tikslesni :)

Indrute, o as dabar galvoju, jau labai seniai maciau Nomedos saldaini, bet negi jis toks storas, net 2 cm :)

Žinok atsispausdinau tą šabloną, tai su vyru žvengėm kad klaikiai didelio saldainio reiktų, nes nomeda tam popierėlyje paskestą :(

O storis tai tikrai toks, nes matavo vyras, o jis tikslus, nes jo darbas susijas su matavimais ir tikslumais :hm:

Aš tau tą saldainį nufotkinsiu ir parodysiu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute o kaip spausdinai kiek i lapa A4 formato susidejai tu popieriuku? :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute o kaip spausdinai kiek i lapa A4 formato susidejai tu popieriuku? B)

A aš nedėliojau :rolleyes: aš taip ir spaudinau kaip buvo, tai beveik per visą lapą buvo :rolleyes:

o kaip sudėt į vieną lapą du popieriukus? :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, todel toks didelis ir gavosi, nes kai spausdini dazniausiai buna uzduota funkcija spausdinti per visa lapa :rolleyes: As tada padarysiu, kad butu 2 ant vieno lapo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.