Pereiti prie turinio
Snapė

Travian

Rekomenduojami pranešimai

na va nuo vakar ir as pradejau zaisti si zaidima :blush: ir paradedu pastebeti,kad tuoj valdys ne tik xforumas,bet ir Travianas :glare: :lol:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As zaidziu sestam serveryje. nieko visai zaidimas. atsikeli ryte ijungi kompa, gristi pietu vel prie kompo, po darbo vel ziuri resursus ir pasaka be galo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nervuoja kai resursai letai auga. O ypac kai juos pavagia koks lohelis bl atrodo galva nurausi tik va nera su kuo. :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš iš tų kur puldinėja visus aplinkinius reguliariai ;)

Nemokat žaist nėr ko lenda :D

Jau esu antram aljanse... ir iš šito bėgsiu, kai tik pop pakils... jau turiu 467 žmogeliukus ir dienai baigiantis panaši armija bus.. na tokių stipresnių karių, nesigaminu silpnų...

Su aplinkiniais stipriais jau susidraugavau ir potencialiais stipriais irgi, tik vienas šlykštukas yra, bet mes dabar tam pačiam aljanse, tai ramu... :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuriam serveryje zaidi . is ketvirto isejau turedamas apie 300 gyventoju. padariau per dideli tarpa augindamas savo kaima. beveik menesi nezaidziau tai visi labai atitruko ir sunku buvo pasivyt praktiskai be sansu.

gal zinai kokiu paslapciu kaip greiciau uzauginti kaima

Tiesa zinot, kad sita zaidima galit zaist telefone. Nebutinas kompas po ranka. Ir nieko nepraleisit . Tik opera mini reikia parsisiusti telefona ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kuriam serveryje zaidi . is ketvirto isejau turedamas apie 300 gyventoju. padariau per dideli tarpa augindamas savo kaima. beveik menesi nezaidziau tai visi labai atitruko ir sunku buvo pasivyt praktiskai be sansu.

atrodo, kad 3x

gal zinai kokiu paslapciu kaip greiciau uzauginti kaima

mano serveris turbūt greitesnis... kaip greičiau nežinau, galiu tik pasakyt, kad jei tave puola - išnaudok visus resursus (aišku viršijančius slėptuvės), jei puola germanai tai ir slėptuvėse nepalik daugiau kaip 2/3, nes jei užpuolėjas gaus ką nors - ateis dar ir dar :D

Tiesa zinot, kad sita zaidima galit zaist telefone. Nebutinas kompas po ranka. Ir nieko nepraleisit . Tik opera mini reikia parsisiusti telefona ir viskas.

mane užpulti nepastebėtai gali tik kai miegu... visu kitu laiku - stebiu ;) na aišku kao dar išvyktu kur, bet tada turiu reikalų tiek, kad neitų stebėt...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką tas serveris duoda? Aš net neįsivaizduoju kokia ten esu :D nueinu pažiūriu ką, statau viską iš eilės, keliu ką reik kad galėčiau statyt ir viskas :D neįkertu aš jo ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai perprasi žaidimą gailėsies, kad bile ką stataisi... serveris duoda greitį.. vienur žaidimas lėtesnis kitur greitesnis... bent jau aš taip supratau ;)

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kai perprasi žaidimą gailėsies, kad bile ką stataisi...

Tai prašom išaiškinti plačiau, ką reik statyti o kas visiškai nebūtina ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradžioj laukai gerinami: miškas, molio ir geležies kasyklos ir grūdų laukai.. negerink visų iš karto, nes skirtinga gamyba per valandą. Kartu prižiūri, kad būtų kur visa tai dėti (sandėlys, klėtis), namą gerini, kad greičiau vyktų pastatų statybos, ir kelias slėptuves (nuo 0 iki pilno pastatymo po vieną)... tada jau kareivinės ir t.t.

pasiskaityk čia: http://travianas.lt/

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit kaip kuo daugiau apsaugoti resursų kad neišvogtų? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susigundziau reiks isbandyt :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.