Pereiti prie turinio
kicule

Photoshop mylėtojai

Rekomenduojami pranešimai

bumbasi sveikinu su nauju pirkiniu :mda:

o kompas tai itariu, kad tas pats... jei nepraejo 2m tai tada siulau kreiptis i vartotoju teises ir su jais parasyti prasyma, kad ta imone sutvarkytu ta kompa ;)

elektronikos prekems istatymais yra nustatyta, kad prekei suteikiama 2m garantija ir nesvarbu, kad nurodytas mazesnis laikas :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas rytas ;)

Noriu siek tiek pasisakyti ;)

Jei jau subforumas "Musu kuryba" nera visiems prieinamas, tai supraskit, kad ir to kas ten yra niekas niekam nedalins ;)

Nereikia rasyneti asmenines zinutes ir prasineti "to" ar "ano" :mda::rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bumbasi sveikinu su nauju pirkiniu :flower:

o kompas tai itariu, kad tas pats... jei nepraejo 2m tai tada siulau kreiptis i vartotoju teises ir su jais parasyti prasyma, kad ta imone sutvarkytu ta kompa ;)

elektronikos prekems istatymais yra nustatyta, kad prekei suteikiama 2m garantija ir nesvarbu, kad nurodytas mazesnis laikas :flowers:

Dekui u patarima.Reiks rasyt turbut.

Vakar biskuti daugiau padirbejau su cs4 photoshopu,na man jisai nelabai patinka.Brushu pas mane laaabai daug.Ir tie paskutiniai pas mane nematyti ,tai einant per load,nieko nesimato,visiskaituscia.nesuprantu kodel <_ o paciam gale mano naudojamiausi teptukai :>

Stai taip

9123c939bc73t.jpg

Kitas dalykas ,nepatinka tai,kad atidaryti failai sulimpa i viena,net nemoku paaiskint....

Vat taip

6cf9c000699bt.jpg

Ir sunkoka biskuti dirbt,kai pripratus visiskai kitaip.

Kitko nespejau dar isbandyt. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bumbasi bent pabandyk, na nepasieksi nieko tai bent zinosi kad bandei :rolleyes:

o cs4 kazko manes nevilioja :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kadangi man reikejo irasyt betkoki fotoshopa,tai kompiuteristas irase naujausia.Vakar padirbejau siektiek,tai jau baigiu siektiek priprast.bei atrada ir kelis pliusus. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku priprasi :)

Kazkada kai pirma karta prisedau aplamai prie photoshopo tai buvo :D linksma....

Vistiek visa pagrinda jau zinai :)

As ir vis karts nuo karto pagalvoju kad reiktu pabandyt naujasne versija ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aisku priprasi :D

Kazkada kai pirma karta prisedau aplamai prie photoshopo tai buvo :) linksma....

Vistiek visa pagrinda jau zinai :)

As ir vis karts nuo karto pagalvoju kad reiktu pabandyt naujasne versija ;)

prisimenu ir as kai tik parsisiuntus isijungiau photoshopa.kaip arklys i vartus ziurejau :D Buvau dirbus su gimp,tai tuputi bent jau mokejau,bet nezinoja svarbiausio-kas tie layeriai ir su kuo valgomi :D Zinot kas naudoja cs3 gal ir paprasciau tas cs4 butu,o as nuo cs2 perejau.bet visai nieko jau. clone stamp man patinka sitame.kitaip dirbti .siektiek lengviau yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat ir iki siol CS2 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiejau cs3 (kai buvo kompas uzluzes ir reikejo isnaujo siustis) visai nepatiko,istriniau ir parsisiunciau cs2 ;)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane kompe cs3, o pas vyra cs2. tai sakyciau tiek vienas, tiek kitas turi savu pliusu ir minusu :gele:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man CS3 super, pasidariau, kad butu panasiai, kaip ir CS2 ir jokiu problemu, visai noreciau ir CS4 isbandyti, reikes parsiusiusti :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.