Pereiti prie turinio
kicule

Photoshop mylėtojai

Rekomenduojami pranešimai

Nu is tiesu, radikal veda is proto! Kazko stringa

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va.Vel teko perrasyt windowsus <_ ir vel siunciuosi cs2 meistriukas uzdejo siusti cs4 visa komplekta src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_super.gif" alt=":super:"> . sake kad yra visi crekai.ziuresim....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perkeliau ten kur ir turi buti

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Milina, man atrodo, tokius dalykėlius dėdavo į temą "visagalis fotošopas" :flowers:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Milina, man atrodo, tokius dalykėlius dėdavo į temą "visagalis fotošopas" :flowers:

nu gi tikrai, ot skleroze <_>

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas virginijak :flowers: Kur dingai?

Bumbasi ir Nijoliux ir senai matytos :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt, vasariski orai veja nuo Photoshop'o :flowers: Gal dar atsiras musu kurejos :flowers: As irgi dabar daugiau fotkinu, nei prie Photoshop'o sedziu :flowers: O gaila, tiek nuotrauku prisikaupe ir vis nerandu laiko pagrazinti, o ka jau kalbeti apie atsispausdinima :flowers: Darbe vis dar kartais pavyksta kazka sukurpti, o namie tai beveik be sansu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane taip pat... jau nekalbu apie Lėjos albumą, vis neprisiruošiu... O kai foto daug prisikaupia, paskui taip sunku atrinkti viska, kad viskas "į tema" butu :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isivaizduoju, Kicule :flowers: As siaip tik nuotrauku knyga padarius Emmutes, kazkurioje temoje jau rodziau, bet ir tai ten ne pagal menesius, tiesiog atrinkau graziausias foto ir tiek..Dar vis niekaip neprisiruosiu mamai 50-mecio filmo suredaguoti su nuotraukomis, jau visi metai prabego :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai smagu... knyga labai, labai :flowers: Noriu ir aš... bet gi paruošti reikia... o vis nėr kada :flowers:

Nicole, kokio formato skaitosi tavo knyga? :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma dariau Kodak tinklapyje, ten buvo Regular Book, siek tiek platesne nei kvadrato formos, bet ziuriu dabar jau pradejo daryti ir kvadrato formos :flowers: O antra dariau photobox.ie, ten rinkausi Classic Photobook 21x28cm :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, aš va dėl formato suabėjojau koki :rolleyes: yra ir pas mus 21x28cm

Tu man atrodo tada darei su įrėminimais (scrapbook'o) originalaus ( t.y.3600x3600) ? Ar darei kaip 10x15 :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.