Pereiti prie turinio
Snapė

Geroms mergaitėms dangus, blogoms viskas

?  

8 nariai prabalsavo

1. 1. Kuri mergaitė tu?

• Gera, kuriai dangus
      5
    • Bloga, kuriai viskas
      3

Rekomenduojami pranešimai

aš tai irgi nežinau, prie ko save priskirti. Šiaip esu gal ir gan gera :D tai lauksiu dangaus :D o šiaip namiškiai sako, kad esu sunkaus charakterio, ir dar sako, kad mano vyras turėtų su manim išprotėti, jei tokią žmoną turės kuris :geda: bet nepaisant to namuose dažniausiai visus juokinu iki nukritimo. O kas dėl visokių principų ir lipimų per galvas tai to nemoku. Ir tai turbūt tai dėl ko teks dangus :geda:

bet realiai aš nesijaudinu per daug dėl to, kokia esu, tik gal dar esu labai reikli ir savikritiška žiauriai, o jei dar su manim kas kokį darbą daro... tai ne visada būnu pakanti, jei žmogus nemoka daryti, bet imasi kaip profas koks :victory: nu nepakanti būnu. Bet ne visiems,

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nei vienas negali pasakyti ar jis blogas ar geras, nes zmogus yra ivairiapusis.

Tarkim zmogus sudaro ivaizdi , kad jis mielas geras siltas ir visaip kaip stengiasi visiems itikti, bet mintyse jis koneveikia visus, viska daro slapta, zodziu toks veidmainis, nors visi mano kad jis mielas.

Arba zmogus atrodo vriednas, piktas, jo ivaidzis tiesiog pritrenkiamai nemalonus, bet jai susipazysti su juo labai artimai pasirodo, kad jis labai mielas, puikus zmogus, nors ivaizdis, sako visai ka kita.

TAi kuris gi blogas, o kuris gi geras? Nera absoliuciai blogu ar geru. Visi skirtingi ir tuo pat metu visi panasus. Svarbu kaip pats i tai paziuresi.

GAl zmogus del tam tikru motyvu slepia savo geraja puse, kad niekas nesivalytu batu i jo siela, o kitas kitas iti kruopsciai slepia blogaja puse, kad apgautu kitus ir pasiektu ko nori.

Taip, kad manau tiktu posakis ne viskas auksas kas auksu ziba ir ne viskas meslas kas meslu dvokia!

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip, Sidarbrine vilke, aš su tavim sutinku. Ir mes vardindamos išvardijom tas savybes, kurias manom esant gerom-blogom maždaug..

tačiau panos, ką realiai reiškia tas paskymas - gera mergaitė ir bloga mergaitė? Aš manau, kad mes kalbame iš dalies net ne apie tai, nes visuomenėje yra įsivyravę šie terminai kaip klišės - gera, tai tipo padori, protinga, labai gera, nieko nenukriaus, o bloga - tai jau kekšavota, kuri pasieks savo per tam tikras vietas, ir gerąsias ir blogąsias dar esą galima pažinti net iš rūbų.

Ar aš ne į tą pusę nusikalbu?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau reikia patikslinti posaki: geroms - dangus, o blogoms - viskas, tame tarpe ir dangus :flowers: . Manau daugumoje is musu yra ir ta gera ir bloga- kuri islenda, tai priklauso nuo situacijos :wub1:

Vien tik 'blogai' buti- leksta, o vien tik 'gerai'- naivu...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cukriniai avineliai viska tu gerai cia pasakei. Teisingai, visuomenej yra normos, kurias dauguma vykdo aklai, sutinka pagal drabuzi ir t. t.

Neklauzada labai gerai issireiske Vien tik 'blogai' buti- leksta, o vien tik 'gerai'- naivu... as visom keturiom pritariu sitam pasakymui.

medalis turi dvi puses :wub1:

O seip tai nepazystu nei vieno zmogaus kuris nenusipelnytu dangaus, ir kuris visiskai velniu butu. As uz idomius zmones, tokius kitokius, nei visi, juos visad gaubia paslaptis. :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš save prie blogųjų.

Na iš tiesų nežinau kodėl, bet manau, kad blogosios yra įžūlesnės, apgina save, savo nuomonę, nėra tylios pelytės.

Ir man lengviau viską pasiekti savimi, savo charakteriu, įžūlumu.

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš save prie blogųjų.

Na iš tiesų nežinau kodėl, bet manau, kad blogosios yra įžūlesnės, apgina save, savo nuomonę, nėra tylios pelytės.

Ir man lengviau viską pasiekti savimi, savo charakteriu, įžūlumu.

vadinasi, aš bloga :lol:

gal tik įžūlumo kartais pritrūksta.

Nors jei paplėtojus temą. Tikrai negaliu eiti per galvas - vadins gera :)

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.