Pereiti prie turinio
Snapė

Kokio patiekalo niekada neatsisakytumėt?

Rekomenduojami pranešimai

vėdarų :geda:

Va va, vėdarų aš irgi neatsisakyčiau, kad ir dabar :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

skanaus :huh:

nu aš daug ko neatsisakyčiau ko gero <_>

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deserto :D Kad ir kokia pilna buciau, bet visada visada turiu suvalgyti deserta, o pats pats skaniausias tai butu Black Forest Cake :huh: <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_doh.gif" alt=":doh:"> Eina sau, beieskodama paveiksliuko, kaip as jo uzsimaniau, jau ciu reiks saviski kankinti, kad man parveztu ;)

black%20forest.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruju skaniai atrodo- bet deja as galeciau nevalgyti deserto ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nera, kalbame ne apie "valia nevalgyt" o apie skanų patiekalą :D

kicule, tai zinau, kad cia ne apie valia :D na jei pas mane nera tokio patiekalo kaip pacio pacio paciausio .... :D visi vienaip ar kitaip skanus , bet ne iki tiek, kad pamatau ir mirstu arba zut but reikia kapoti :P :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai neatsisakyčiau lietinių su grybais, arba sūriu bei kumpiu, taip pat neatsisakyčiau koldūnų, neatsisakyčiau užkepėlės su grybais ir jaučiu, daug ko kito :sird:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar prisiminiau bevalgydama kad niekad neatsisakyčiau vytintos žuvies bei mėsos :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut cepelinu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.