Pereiti prie turinio
aougous

IDEALAUS VYRO NERA!!!

Rekomenduojami pranešimai

...patys kuriam idealus, patys jų jieškom, nerandam ir nusiviliam.... :mirksiukas: ...aš vertinu, kas man patinka ir nepatinka. Tai gali būti ir gražuoliukas ir negražuoliukas. Jei vyro asmenybė man priimtina, vadinasi jis man patinka... :victory:

respektas Jums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nera idealiu vyru, oi tikrai nera :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu,kad nera Idealiu nei vyru nei moteru

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idealiu, nebent, buna kai is salies matom draugu, draugiu poras :D

ir va buna, o kodel tu nesi toks kaip jos ar jos draugas ir t.t.

o is tiesu tai taip, visi esam zmones, visi klystam, visi turim savu pliusu ir minusu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žinau idealų vyrą - tai du vyrai :hysterical::babyyy::super:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
idealus dažnai būna tas, kurio neturi šalia. Bet tai rožiniai akiniai.

Man patinka, kad idealių nėra žmonių. Būtų neįdomu. Taigi pati tokia neideali jaustumeis šalia :wub1::D:D

liuks mintis isreiksta :hysterical::babyyy::super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nėra? kaip tai nėra? Aš visada maniau, kad yra :wub1:

tik esmė ta, kad idealių žmonių nebūna, o va idealus vyras ar ideali mergina (žmona) - būna. Ir pasiginčykit dbr :flowers:

dabar pabandysiu pasakyti, kuo man skiriasi idealus žmogus ir idealus vyras :flowers: Idėja pati savaime tai yra toks dalykas, kaip suprantu, kuris yra anapus materijos, t.y. dalykas minties, dažnai sakome idealiu atveju, idealus atvejis yra atvejis tobulas, o tubulas atvejis yra atvejis be trūkumų (čia su vpu visada ginčydavausi, dėl tobulumo, ir bandžiau griauti sistemą, bet nepkalusė manęs - ne sako vis tiek mūsų tikslas tobulas ŽMOGUS, nu bet nesigilinkim...), tai va, ką aš čia sakiau, aha idėja nėra materiali, kartais tai gali būti siekiamybė, t.y. išeitų išankstinis sąmoningai nustatytas rinkinys (savybių, atrodymo, būdo ir t.t. - skirtinas ne tik žmonėms, o visiškai viskam), taigi idealaus žmogaus nėra objektyviai žvelgiant, arba jei jis yra.. tai yra mūsų pačių autoritetas arba siekiamybė, kurios link mes visuomet tobulėjame ir stengiamės tobulėti, nors žinome, kad galutinis tobulumas pasiekats nebus, nes žinome, kad ideqalių nebūna, oir klaikyti savęs idealiu, jei artėjame prie idealumo negalime, nes idealiais yra dievai, o jei mes save laikome idealiai, vadinasi esame buki avinai.. nu ir t.t. čia nesiplėsiu tuomkart... taigi, supratome, kad idealių žmonių objektyviai nebūna, tačiau idealūs išeina gali būti subjektyviai.. vadinasi šiuo aspektu idealus gali būti antrasis -nu antroji pusė, arba bet koks žmogus (iš to skiriasi mūsų idealūs objektai).

Paprastesnis variantas viso šio yra idealus vyras. Ir galiu sakyti, kad jis yra :flowers: Nors prieš tai sakiau, kad jo nėra ir nebūna. Bet jis yra kitu aspektu, ne tuo, kur minėjau :dance::) taigi, mes galime įsivaizduoti idealų vyrą ir tada ieškotis tokio žemėje (tada tikriausiai nerasime,nes kaip supratome iš pirmos dalies, objektyvių žmogiškųjų idealų nėra, arba ieškome dievo.. tačiau būna subjektyvūs idealai, tikrai ne stapai ir ne paauglių stabai dėl kurių alpstama, kurie jiems atroodo kaip tobulumo ir idealumo įsikūnijimas ir .t.t taigi subjektyvus idealumas yra toks, kad man patinka vyras ir:

a) aš suprantu, kad jis nėra tobulas

:wub1: aš jame apstebiu ne tik geras savybes, bet ir blogas

c) kai kurių dalykų jame galbūt tiesiog nevirškinu

ir subjektyvus idealumas remiasi tuo, kad asmaneiškai MAN šis vyras yra idealus, su visais savo neidealumais, kad galiu jį priimti su visais jo trūkumais ir ydomis, viskuo kas mane siutina, bet žinau, kad vienu metu manetai žavi, kad be to negalėčiau gyventi, kad moku tai priimti, ir man tai idealus vyras. Tai va čia manau, visiškai skirtingi idealumo lygiai, todėl pateikti iną klausimą ir pasisakyti vienu aspektu, labai netikslinga. Nes jei manęs klausia, ar tyra idealus vyras, galiu tik pasakyti NE, bet jei pasakyčiau ir kitais aspektais, kuriuos ap-galvoju išgirdusi klausimą, tuomet vienareikšmiškai atsakyti negaliu niekada. Nebent tas klausimas yra klausimas prie altoriau tai tekėsi tu ar ne? Jei neklaustų kdėl.. tai atsakai trumpai ne arba taip. o tokia savoka kaip idealas negali būti traktuojama vienakreikšmiškai todėl ir atsakau ką manau ir turbūt tai dar ne viskas, ką manau išvis...

p.s. sorry už klaidas jei jų yra, nes rašau labai greit, tai net nežiūriu ką rašauu :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nera idealaus vyro,nebuvo nera ir nebus. Idealus vyras tai senmergiu ismislas (:

idealus vyras... tai tas pats kaip muzika,gera ir bloga.nebuna geros arba blogos muzikos,muzika kaip ir vyrai,kazkam patinka,kazkam nepatinka (:

Ir sutinku, ir nesutinku! :D Idealus vyrai yra. As savo ideala neseniai radau. Tik, didziai sirdgelai, jis man nepasiekiamas del kai kuriu priezasciu... :D Uztat dabar zinau, koks manojo idealas!

Nera bendro visoms idealo - kiekviena turi/ randa savaji.

Man idomu, koks jusu vyro idealas? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir sutinku, ir nesutinku! :hm:Idealus vyrai yra. As savo ideala neseniai radau. Tik, didziai sirdgelai, jis man nepasiekiamas del kai kuriu priezasciu... :lol: Uztat dabar zinau, koks manojo idealas!

Nera bendro visoms idealo - kiekviena turi/ randa savaji.

Man idomu, koks jusu vyro idealas? :lol:

tai dėl to ir nepasieki, nes jis idealus :hm: idealaus nepačiupinėsi :D

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idealus bus iki to laiko kol taps neįdomus....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Idealus bus iki to laiko kol taps neįdomus....

tai vadinasi, man visi neįdomūs...

šiaip žinok, yra labai įdomių, bet kažko tai ne idealūs :flowers: bus "neidealus" greičiau, kai praeis "meilė".. , ydos, kurias praleidai pro pirštus ims erzinti ir pan.

visgi aš manau, kad idealus tas, su kurio neidealumais tu sutinki, ir juos priimi.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.