Pereiti prie turinio
etaruj

Fotografuojam - kritikuojam

Rekomenduojami pranešimai

Na foto visai gal nieko, kai kur isdege, kai kur erdves truksta, bet siaip tai visai neko... o tu cia taip mokiniesi fotografuot? vestuvem kokiom ruosiesi ar kaip?

kai reikia greitai reaguoti ir greitai gaudyti kadrus, tai man is vis nieko nesigauna :(

tam matyt reikia ipratimo, greitos reakcijos ir greitai reaguojancios aparaturos....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  azen parašė:
Na foto visai gal nieko, kai kur isdege, kai kur erdves truksta, bet siaip tai visai neko... o tu cia taip mokiniesi fotografuot? vestuvem kokiom ruosiesi ar kaip?

kai reikia greitai reaguoti ir greitai gaudyti kadrus, tai man is vis nieko nesigauna :flowers:

tam matyt reikia ipratimo, greitos reakcijos ir greitai reaguojancios aparaturos....

Na jo, pradėjau mokintis fotografuoti :flowers:

Talento tam didelio neturiu, tai tikiuos gal dalį kompensuos jei daug įdėsiu darbo...

Pažįstama prispaudė, kad pafotografuočiau jos vestuves, anot jos, jei jau turiu gerą techniką, tai daugiau nieko ir nereikia - foto ir taip gražios bus :( Gerai, kad vestuvės nedidelės, tai pasirašiau tokiai avantiūrai, o laiko ne tiek jau daug, tai reikia pasipraktikuot :flowers:

Ir ypač ekstremaliom sąlygom.

Ta bažnyčia tai buvo mano pirmasis bandymas fotografuoti aplamai bažnyčioje ir taip pat pirma diena kai turėjau išorinę blykstę. Visko daugokai - ir su technika apsiprast, rasti tinkamus nustatymus, ir desperatiškas bandymas rasti tuo pačiu tinkamesnius kampus. Va ir prisiplakiau prie nepažįstamų žmonių, paprašiau, kad leistų pasipraktikuoti ir pafotografuoti jų šventę, pažadėjau, jei kas gausis, atsiųst el. paštu. Dar nesiunčiau, nesugalvoju, ar verta... :flowers:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusiusk... del sventos ramybes, nepatiks - istrins... o gal patks ;)

Vestuviniu foto paziurinek internete, ir kuo daugiau visokiausio plauko bandymu su nauja aparatura... kad ivaldytum...

o stai cia dar nuorodele pasiskaitymui vestuviu fotografija

cia dar

kaip fotografuoti baznycioje

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  azen parašė:
Nusiusk... del sventos ramybes, nepatiks - istrins... o gal patks :angry:

Vestuviniu foto paziurinek internete, ir kuo daugiau visokiausio plauko bandymu su nauja aparatura... kad ivaldytum...

o stai cia dar nuorodele pasiskaitymui vestuviu fotografija

cia dar

kaip fotografuoti baznycioje

Ačiū už patarimus ir už literatūrą :( ;)

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos, ko temute mirsta?

Nius kad ja atgaivinti parodysiu keleta nesenu darbeliu.Nera tobuli, bet man jie savotiskai mieli....

4532369878_81a5e1487c.jpg

4532370144_82db9349b4.jpg

4532370254_0b7c6c9b5f.jpg

Įkvepiu - klik, Iškvepiu - klik, einu gult - klik, atsikeliu - klik.

KLIK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nugis grazu... ale su paskutiniaja kazkas ne taip.... man vaiko pozos tose rankose kazkokios kitokios noretusi.

ale tikrai ko nieks foto nededa, mano fotikas 2men garantiniam buvo... va grizo neperseniausiai tai dar nespejau pafotkint...

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Azen, dekui. Bet deja tokio maziuko nelabai papozuosi, reikia speti gaudyti.Beje poaza man ok, nes norejau parodyti saugias rankas, kuriose vaikutis buna...Ojeee du menesius be fotiko, sakiai.As pusantros savaites buvau be, maniau nublusiu, sienom lipau.

agam, keliam keliam, kad galetume pasimokinti matyti, kas teisinga ir kas nea.

KLIK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ievosiau, labai gražios foto :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ievosiau man irgi labai grazios tavo foto :papai::grin: :lol: :tu:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisiminiau savaitgali kad turiu fotika, pasiemiau pas uosvius. Tai palandziojau po krumus visokius, uz tai alergija visam savaitgaliui isivariau :pooh_lol:

f54e6bd5632c.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm gan velokai///

As ryt zinosiu tikrai ar pavyks issprust.

Indre, ryskumo truksta.Ir kompoziciskai nera labai idomi.gelytes labiau patartina (aisku tai ne taisykle) fotografuoti ju lygyje...

KLIK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.