Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kodėl tau šiandien graudu ?

Rekomenduojami pranešimai

Kryste....užjaučiu nes esu tavo likimo draugė :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

laikykis Kryste :mirksiukas:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man šiandien žiauriai liūdna dėl šeimos, tėtis vėl užgėrė, jau tiek ilgai negėrė ir vėl grįžo kai tapkė gatavas :( bijau kad vėl kokių nesąmonių nebūtų :P

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užjaučiu.

Sunku tokioj situacijoj. Svarbu kad susiimtu ir viskas butu :katyte:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū kicule :katyte:

pasakiau ką tik mamai kad kitą savaitgalį einu į balių, tai gavau labai malonu atsakyma: tėvas geria o tu valkatauji. taip negera kai taip pasako... o tas valkatavimas kad išeinu su drauge susitikt, ir grįžtu iki 9...

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesmagu...

Mama nervuojasi, dėl to irtau nemalonu dalyka pasakė, bet tikrai nenorėdama...Kartais kai pykstame, tai "atsirauname" ant nekaltu artimuju ...

Nenusimink, nosiuką į viršu :katyte: :lol: :look:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net nežinau ką galvot apie mano ir mamos santykius, nes vis dažniau iš jos labai bjaurių žodžių išgirstu. kai pasižiūriu kaip draugės su mamom sutaria taip skaudu pasidaro. ir nežinau ar aš jau toks velnias ar mama manęs nesupranta...

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Disco užjaučiu ir suprantu tave, mano santykiai su mama irgi nėra superiniai, bet aš jau nekreipiu į nieką dėmesio....laikykis

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū mergyt :katyte: aš tai galiu kentėt, svarbiausia kad tarp tėvų nieko neatsitiktų, nes jei vėl tėtis išeis tai aš jau neištversiu. Jau pirmą kartą buvo labai sunku, o dabar mama vis dažniau sako kad jį išvarys iš namų :lol:

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo...gerimas i namus laimes neinesa...Kantrybes tau... :hm:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kryste, labai uzjauciu, kaitenka isgyventi santykiu irimo karteli, nesakysiu kad bus lengva, nesakysiu kad viskas bus gerai iskart, pasakysiu tik tiek kad kiekviena pabaiga tai nauja pradzia, nors ir sunki, nors ir skausminga, bet tai pradzia. Sukaupk visas jegas ir zenk per gyvenima oriai, nesigailedama nieko ka esi nuveikusi, nors tuo sirdyje ir nesididziuoji.

Kai tenka issiskirti labai skauda sirdi, bet gyvenimas nestovi vietoi, zenk juo drasiai ir laime vel tave susiras :hm:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Disko, verk jai nori verkti, sypsokis kai nori sypsotis, santykiai tarp dukru ir mamu, ne visada yra puikus, ir negali to tiketis, zmones skirtingi. Tiesiog tavo mama jaucia skausma del vyro zalingo iprocio, o tu esi veidrodis, jos skausmo. todel ji taip elgiasi ir kalba. neverta imti giliai i sirdi ir kankintis, tai gesina grazius dalykus zmogaus viduje griauna, sviesa. Stiprybes tau ir po truputi viskas atsistos i savo vietas, nebuna kad visada viskas tik blogai, tereikia pamatyt ir gerus dalykus :hm:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.