Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kodėl tau šiandien graudu ?

Rekomenduojami pranešimai

Sidabrine Vilke, :hm: :hm: Sutinku :sd:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai graziai ir tiksliai issakyta....tikra tiesa...Aciu Sidabrine Vilke... :hm:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Disco, kaip gerai as suprantu jusu seimos situacija.... Mano tetis irgi gere juodai... Mama kentejo nerealiai.. Mes, vaikai, uzaugom ir isvaziavom mokytis, turejom savo gyvenimus.. o ji visa laika suo juo prabuvo....

Jei zmogus pats nepripazins priklausomybes ir nieko nedarys, taip ir bus

Stiprubes jusu seimai :wub1: ;) :17:

Sidabrine Vilke, ir Jus visos Mergytes, Aciu uz Grazius zodzius..

ju is tikruju reikia ir gaunu Tiesiog Daug ir kiekvienas zodis pakyleja Gyventi toliau..

Jauciu jusu palaikyma

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū mergaitės :sird2:

beveik metus tėtis visai negėrė, už tai dabar taip ir sunku kai vėl užgėrė... o ankščiau būdavo visko, ir gėrimų ir muštynių, už tai dabar baisu kai grįžta išgėręs, bet tikiuos vėl susitvarkys ir vėl negers

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ooo tai, labai gerai suprantu gerenčių vyrų vaikus. Mano tėvas gėrė pastoviai nuo kažkurio momento. Ir geria iki šiol, nebuvo taip kad čia geria čia nebegerai, kaip pradėjo tai ir nenustoja gal jau 20 metų. Paskutinį kartą kada mačiau sunkiai ėjo beatpažint, nebe daug jau trūksta kad eičiau pro šali kaip pro bomžą. Būna kartais dienų ar net mėnesių kada lyg ir susima, geria tik alų tada tampa į žmogų panašus.

Šiaip žmogus iš aukštomės tuo laikinės, važinėdavo su asmeniniu vairuotoju, turėjo viską ką norėjo, gavo aukštajį išsilavinimą, daug valdžios, nuosava malūnsparnį, tačiau.... Gyvenimas kartais sudelioja visai kitaip, matomai pinigai susuko smegenis visiškai....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man šiandien labai graudu, nes mano paukčiukas, kankinasi, miršta, o aš jam niekuo negaliu padėt :brunette::tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dory, maniau kad sveiksta :brunette:

Laikykis :tongu:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

graudu kad antra dieną sėdžiu prie pv kaip debilė ir negaliu parašyti teksto

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man šiandien labai graudu, nes mano paukčiukas, kankinasi, miršta, o aš jam niekuo negaliu padėt :tongu: -_-

dory gal jis susirgo :brunette: nesijaudink gal proeis.laikykis fainuole.jis butinai pasveiks.gal trupuciuka susalo.mano tevai irgi turi papugele.tai visko budavo.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dory, maniau kad sveiksta :brunette:

Laikykis -_-

Tai, kad jau buvo geriau, dabar tai visai pablogėjo, net manau, kad nebeišgyvens :doh:

dory gal jis susirgo :tongu: nesijaudink gal proeis.laikykis fainuole.jis butinai pasveiks.gal trupuciuka susalo.mano tevai irgi turi papugele.tai visko budavo.

Taip jis jau senokai negaluoja, tai dabar vet. gydytoja išrašė antibiotikų ir vitaminų, bet jau manau, kad niekas nebepadės..., bet truputį vilties dar turiu...

Niekad nemaniau, kad tiek galiu pergyventi dėl mažo paukščiuko :blink:

Ačiū mergaitės už palaikymą :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dory, nenusimink, o įtikink save kad tavo paukščiukas išgyvens, labai dažnai būna taip kaip tikiesi :tongu: laikykis :brunette:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pilnai pritariu gretutytei.oj tai labai gerai kad vitaminai ira ir antibiotikai, niekoda nebuna vielu.tai ka linkim pauksciukui pasveikt,o seimeninkei stepribes :rolleyes: laikykis :flowers:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.