Pereiti prie turinio
kicule

Spiralė

Rekomenduojami pranešimai

Aciu GEISTE uz paaiskinima.

Bet vis gi, jei jau ja taip giria, rekomenduoja ir t.t.

Gal nera ji tokia jau baisi? Kodel patis ginekologai ja rekomenduoja? :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ta prasme visai, visai nesergi? :lol:

O tai nieko tokio? :lol: Kazkaip keista :)

visiškai nebūna mėnesinių :hm:

man tai labai fainai, nereikia skausmų kentėti ir kitokių nemalonių pojūčių jausti :D

Bet vis gi, jei jau ja taip giria, rekomenduoja ir t.t.

Gal nera ji tokia jau baisi? Kodel patis ginekologai ja rekomenduoja? :P

man gydytoja tikrai išgyrė, sakė kad ji labai gera, taip pat ir pažįstama vaistininkė labai gerai atsiliepė, ji sakė kad daug kas teiraujasi, tik va kad ta kaina savo daro

bet aš manau kad jei būtų š... tai nekainuotų 700lt, dabar kiek kainuoja tiksliai tai net ir nežinau

ir vaistinėse jų nėra taip prikrauta, jas reikia užsisakyti ir po poros dienų atveža

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaina jos daug ka atbaido

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netikiu aš tomis ginekologų ir vaistininkų reklamomis...

Galiausiai- kodėl moteris turi nuodytis? Tegul vyrai pasidaro persirišimą ir bus rami galva.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiausiai- kodėl moteris turi nuodytis? Tegul vyrai pasidaro persirišimą ir bus rami galva.

Šventa tiesa...

Aš taip pat manau, kad MIRENA apgauna organizmą.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galvoju jog jeigu nesergi tai yra labai blogai....zinoma tai tik mano nuomone,bet juk sergant organizmas pasalina ko jam nereikia....,nes kaip mano buvo nereguliarus sirgimas tai ir puciausi kaip balionas.... :coffee:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As galvoju jog jeigu nesergi tai yra labai blogai....zinoma tai tik mano nuomone,bet juk sergant organizmas pasalina ko jam nereikia....,nes kaip mano buvo nereguliarus sirgimas tai ir puciausi kaip balionas.... :coffee:

Mėnesines moteriai davė Dievulis ir ne šiaip sau. O farmacininkai atsistojo aukščiau Dievulio, neturėdami jokių tikslų išties moteriai pagalbėti.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu Geistei, situo klausimu, su tom spiralem tai..... as pries visokius svetimkunius, kurie nera i gera moteriai. NOrs del to kad menesines dievulis sugalvojo tai stipriai avejoju, greiciau jau velnias :coffee:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pritariu Geistei, situo klausimu, su tom spiralem tai..... as pries visokius svetimkunius, kurie nera i gera moteriai. NOrs del to kad menesines dievulis sugalvojo tai stipriai avejoju, greiciau jau velnias :coffee:

Velnias sakai? Tiesiog neturi suvokimo, kam tos dienos moteriai reikalingos... Būtent- reikalingos...Aš, pvz., tomis dienomis nedirbu, tik ilsiuosi. (Aišku, ne visos tai sau gali leisti, bet mano darbas specifinis, todėl negaliu tomis dienomis dirbti.)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tiesiog neturi suvokimo, kam tos dienos moteriai reikalingos... Būtent- reikalingos...Aš, pvz., tomis dienomis nedirbu, tik ilsiuosi. (Aišku, ne visos tai sau gali leisti, bet mano darbas specifinis, todėl negaliu tomis dienomis dirbti.)

Atsakyk uz savo zodzius, jai norejai izeisti tai zinok kad esi per geros nuomones apie save!!

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Atsakyk uz savo zodzius, jai norejai izeisti tai zinok kad esi per geros nuomones apie save!!

Įžeisti neturėjau jokio noro, bet, matyt, galvoji apie mėnesines kaip apie kažką nešvaraus, todėl ir sakai, kad tai velnio išmislas . Bet Kūrėją mes tik vieną turim, todėl bet koks burnojimas prieš Jo kūrinius yra agresija prieš Jį patį...

Atsiprašau, kad nukrypau nuo temos.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Įžeisti neturėjau jokio noro, bet, matyt, galvoji apie mėnesines kaip apie kažką nešvaraus, todėl ir sakai, kad tai velnio išmislas . Bet Kūrėją mes tik vieną turim, todėl bet koks burnojimas prieš Jo kūrinius yra agresija prieš Jį patį...

Atsiprašau, kad nukrypau nuo temos.

tiek to nukrypsiu ir as nuo temos, izeidei ir dar kaip... negalvok kad tai ka tu manai yra tiesa, nezinai ka as galvoju, ir juolab nereikia visko remti religija kalbeti apie kureja ir gerbti tuos kurie nera religingi.

o apie pacias menesines tai niekad nelaikaiu ju kazkuo nesvariu ar t. t. tai fiziologija organizmo.bet nera reikalo kalbeti su tavim apie tai ka manau as, tu viskam turi savo nuomone ir manai kad ji yra teisinga. O is tiesu nuomoniu yra daug ir kiekviena ji yra savaip teisi. Tai tiek.

KAlbam toliau apie spirales

;)

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.